de geplaatste dakkapellen

★★★★★
5 5 1
Beste Blok dakkapellen, Naar alle eerlijkheid waren wij een beetje huiverig gezien de dingen die we elders gelezen hadden. Deze waren al van enige tijd geleden en besloten de afspraak toch door te laten gaan. De adviseur Alex kwam bij ons en gaf ons adviezen die we bij andere nagenoeg niet hadden gekregen. Uiteindelijk kregen we de prijs voor het geheel en besloten toch de opdracht door jullie uit te laten voeren ook gezien het gesprek wat vertrouwd was. De opdracht is inmiddels uitgevoerd en zijn zeer tevreden met het geheel. Veel dank en zal jullie zeker aanraden!

beetje jammer

★★★☆☆
3 5 1
Het dakkapel is prachtig geworden alleen wat een stof en zaagsel overal.

Ons dakkapel

★★★★★
5 5 1
Moesten er lang op wachten gezien de wachttijd (beetje jammer haha) maar dat is het zeker waard geweest. Wat een ruimte heren dank jullie wel. Gr. Jan Meuleman

Vandaag geplaatst

★★★★★
5 5 1
ik heb alles als fijn ervaren en het resultaat zeker. mochten jullie een keer in de buurt zijn, zijn jullie zeker welkom voor een bakkie.

Blok dakkapellen

★★★★☆
4 5 1
Mooi werk afgeleverd. Alleen jammer dat er een barst in het glas zit maar deze word volgende week vervangen. zal de koffie klaar hebben 🙂

Tevreden

★★★★★
5 5 1
Wij zijn super blij met ons dakkapel welke jullie vandaag hebben geplaatst. Mvg Ramon

dakkapel

★★★★★
5 5 1
Wij zullen jullie zeker aanbevelen. ook de montage ploeg welke bij ons is geweest top gasten harde werkers maar zeker ook mee gelachen. alleen de horren waren er niet maar zijn 3 dagen later per pakketdienst bezorgt.

Dakkapel

★★★★☆
4 5 1
Helaas 1 keer afgezegd vanwege ziekte maar zijn er heel erg blij mee. nu kunnen we verder en er een kinderkamer van maken.

 

 


 Hieronder kunt u uw eigen ervaring delen

Naam
Review Titel
Beoordeling
Uw ervaring

 

Reviews Gemiddelde beoordeling: ★★★★☆ 4.4 gebaseerd op 21 reviews
5 1