Plaatsing door heel Nederland

Wanneer mensen denken aan bouw- of renovatieprojecten, verwachten ze vaak langdurige overlast en uitgelopen planningen. Bij Blok-dakkapellen denken we daar anders over. Ons streven is om het plaatsen van een dakkapel zo min mogelijk impact te laten hebben op het dagelijkse leven van onze klanten. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en een team van toegewijde professionals, hebben wij een plaatsingsproces geperfectioneerd dat ons in staat stelt om binnen één dag een volledige dakkapel te plaatsen. Dat betekent dat u ‘s ochtends opstaat met het idee van een renovatie en ‘s avonds al kunt genieten van uw nieuwe uitzicht en extra ruimte.

dakkapel van kunststof

Het Geheim van Onze Efficiëntie

Nu vraagt u zich wellicht af, hoe is het mogelijk om zo snel te werken zonder in te leveren op kwaliteit? Allereerst, onze voorbereiding is ongeëvenaard. Voordat we bij u arriveren, is alles tot in de puntjes gepland. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd en voorbereid in onze werkplaats. Ons team werkt als een goed geoliede machine; iedereen weet precies wat zijn of haar taak is. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën en gereedschappen om het plaatsingsproces te versnellen zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit. Ons doel is niet alleen om snel te werken, maar ook om u een dakkapel te bieden die jarenlang meegaat. En met onze standaard 15 jaar garantie, tonen we aan dat we volledig achter ons werk staan.

Overal in Nederland, Altijd Binnen Handbereik

Nederland mag dan wel een compact land zijn, de diversiteit en unieke eigenschappen van elke regio maken het speciaal. Bij Blok-dakkapellen begrijpen we dat als geen ander. Ons werk heeft ons door het hele land gevoerd, van de bruisende steden tot de rustigere plattelandsgebieden. Ongeacht waar u woont, wij zijn er trots op dat we altijd dichtbij zijn. Met onze landelijke dekking garanderen we dat geen enkele locatie te ver of te afgelegen voor ons is.

Plaatsen waar wij ook dakkapellen plaatsen

Almere
Alkmaar
Amersfoort
Arnhem
Alphen aan den Rijn
Biddinghuizen
Bussum
Culemborg
Delft
Dronten
Emmeloord
Enkhuizen
Ermelo
Harderwijk
Heiloo
Hierden
Hillegom
Hilversum
Huizen
Kampen
Katwijk
Laren
Lelystad
Lisse
Maassluis
Monster
Muiden
Naaldwijk
Naarden
Noordwijk

Nootdorp
Nieuw-Vennep
Nunspeet
Oegstgeest
Pijnacker
Putten
Rijswijk
Rotterdam
Sassenheim
Scheveningen
Schiedam
Swifterbant
Uddel
Utrecht
Urk
Valkenburg
Veenendaal
Vlaardingen
Voorschoten
Voorburg
Wassenaar
Warmond
Weesp
Westland
Zeewolde
Zoetermeer

Persoonlijk Contact, Lokale Expertise

Onze aanwezigheid in elke hoek van Nederland betekent niet alleen dat we gemakkelijk te bereiken zijn; het betekent ook dat we bekend zijn met de lokale omstandigheden en bouwvoorschriften. Elke regio heeft zijn eigen nuances en bij Blok-dakkapellen zetten we die lokale kennis in om u de beste service te bieden. Wilt u weten hoe een dakkapel het beste past bij de bouwstijl in Limburg, of welke vergunningen nodig zijn in Amsterdam? We hebben de antwoorden. Onze landelijke aanwezigheid wordt gecombineerd met een persoonlijke benadering. Wanneer u contact met ons opneemt, bent u verzekerd van deskundig advies, toegespitst op uw specifieke situatie en regio.

Maak kennis met onze dakkapel adviseur

Onze dakkapel adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Hij kan je tot in detail vertellen wat er allemaal bij het plaatsen van een dakkapel komt kijken en wat je kunt verwachten. Maak snel en eenvoudig een afspraak.

dakkapel adviseur