Dakkapel offerte aanvragen

Een dakkapel offerte aanvragen

Een dakkapel offerte aanvragen kan bij Blok dakkapellen op 3 manieren!

1e De eerste manier, welke voor veel mensen het meest gemakkelijk is, is door gebruik te maken
van onze online dakkapel offerte rekenhulp. U krijgt namelijk op deze manier direct te zien hoeveel uw dakkapel gaat kosten. Bij iedere optie die u aanklikt ziet u meteen de prijswijziging. Bovendien kunt u kosteloos de online dakkapel offerte naar uzelf toe mailen.

2e De De tweede manier is om het onderstaande formulier in te vullen, en daarbij aan te geven welk dakkapel u zou willen. Wij rekenen de prijs voor u uit, en u ontvangt van ons een dakkapel offerte. Deze manier is handig wanneer u speciale wensen heeft. Wilt u snel een prijs weten dan is de eerste manier hierboven wellicht ook een goede optie.

3e De derde manier is voor mensen die weinig tijd hebben, of geen zin hebben om alle gegevens in te vullen. Hierbij kunt u namelijk gebruik maken van onze gratis adviseur aan huis. Wij komen kosteloos bij u langs om alle wensen te bespreken, en advies te geven. Indien u wenst volgt daar een gratis en vrijblijvende dakkapel offerte uit voort. Zo kunt u er nog eens rustig over nadenken.

Speciale wensen? Wij maken graag een dakkapel offerte voor u.

Vul het formulier hieronder in en wij sturen u een scherpe dakkapel offerte toe. Wilt u snel een prijs weten? Gebruik dan de blauwe knop hierboven voor een indicatieve prijs. U weet dan meteen met welke kosten u rekening moet houden.ABCDEFGHIJ

Hoogte dakkapel

Breedte dakkapel

Dakhelling in graden

Welke gevel

Dakkapel komt op de (etage)

Materiaal kozijn

Kleur kozijn

Kleur raam

Materiaal zijwanden

Kleur zijwanden

Materiaal boeidelen

Kleur boeidelen

Aantal draai/kiep ramen

Aantal vaste ramen

Aantal insectenhorren

Aantal ventilatieroosters

Rolluiken elektrisch

Afval afvoeren

Aanhef

Voorletters

Achternaam

Straat + Huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoon

Email

Vrijblijvend gesprek met adviseur

Gewenst contactmoment

Aanvullende informatie