Het nut van een dakkapel adviseur thuis laten komen

dakkapel van kunststof 450cm achterkant

dakkapel van kunststof 450cm achterkantBij Blok-dakkapellen kunt u er gratis voor kiezen om een dakkapel adviseur bij u thuis te laten komen. Dit is zeer nuttig om te doen want:

  • U krijgt gratis advies over de mogelijkheden
  • De dakkapel adviseur denkt met u mee
  • Er kan gratis een meting worden verricht
  • Er kan direct een kostenschatting worden gemaakt
  • Er wordt gekeken of er een vergunning nodig is

Advies over de mogelijkheden

Wanneer je voor het eerst een dakkapel wilt laten plaatsen, dan komen er een hoop zaken op je af. Het laten plaatsen van een dakkapel komt op een kleine verbouwing neer, en daar wil je natuurlijk meer over weten. Een dakkapel laten plaatsen is een ding, maar de afwerking is weer iets anders. Om een dakkapel te kunnen plaatsen wordt er een opening in het dak gemaakt. Vervolgens wordt er een dakkapel geplaatst. De afwerking is heel persoonlijk. De een wilt knieschotten hebben die perfect aansluiten op de vensterbank, en de ander wilt de ruimte opdelen met een nieuwe muur zodat er 2 kamers ontstaan. Ook kan het plafond worden voorzien van inbouwspots. Er zijn dus verschillende mogelijkheden waarbij de dakkapel adviseur op voorhand advies kan geven.

Welk type dakkapel kies ik?

dakkapel kunststof met glasroedesEr zijn verschillende soorten dakkapellen waaruit je kunt kiezen. Wij leveren voornamelijk maatwerk, dus iedere wens kunnen wij realiseren. Zo kan er gekozen worden voor een volledig kunststof dakkapel welke onderhoudsvrij is. Schilderen behoort daarmee tot het verleden. De kozijnindeling kan zelf worden bepaald, en ook hoe de ramen open moeten gaan. De ramen kunnen worden voorzien van HR++ glas, maar ook van driedubbel HR+++ glas. Zelfs glasroedes in het glas zelf behoort tot de mogelijkheden.

Dan zijn er ook nog luxe opties zoals (elektrisch bedienbare) zonwering of insectenhorren. Ook hierover informeert de adviseur u graag.

Vergunning voor een dakkapel is in een aantal gevallen nodig

Een dakkapel vergunning is niet altijd nodig, en de dakkapel adviseur weet in bijna alle gevallen of dat bij u wel of niet nodig is. Ook daarover krijgt u gratis advies. In het geval dat er wel een vergunning nodig is, dan kan de adviseur ook adviseren over hoe de aanvraag gedaan kan worden. Zeker voor wie dit nog nooit eerder gedaan heeft, is het fijn dat iemand even meekijkt en meedenkt.

Inmeten van een dakkapel

Het inmeten van een dakkapel is vakwerk. De adviseur kan ter plaatse berekenen wat de maximum maat is, of wat de mogelijkheden zijn. Geheel vrijblijvend kan er meteen een offerte gemaakt worden (kostenschatting) waar u rustig over na kunt denken, en achteraf ook kunt vergelijken met andere aanbieders.

Maak kennis met ons bedrijf!

dakkapel adviseurDoor een gratis en vrijblijvend gesprek aan te gaan maakt u direct kennis met ons bedrijf. Wij leggen precies uit over hoe de plaatsing verloopt en waar u rekening mee moet houden. Van A tot Z wordt besproken zonder dat u een verplichting aangaat.

Wat kost een dakkapel?

Via onze website is eenvoudig en snel te berekenen wat een dakkapel kost. Wij hebben een online calculator waarbij u direct de prijsberekening in de mail ontvangt. Hier kunt u een prijs berekenen voor een kunststof dakkapel en hier kunt u een prijs berekenen voor een houten dakkapel.