De 10 meest voorkomend en gestelde dakkapel vragen aan blok dakkapellen

1.       Waarom zou ik door blok dakkapellen ons dakkapel laten plaatsen?

  • Trespa woord bij ons standaard gelijmd oftewel blinde montage geen schroeven in zicht
  • Wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk te adviseren waarna u een dakkapel offerte op maat zult ontvangen
  • 15 jaar garantie op uw dakkapel en 24/7 bereikbaar op ons service nummer
  • Wij werken met de laagste prijs garantie dat wil zeggen indien u een offerte voor een dakkapel heeft met exact de zelfde materialen ontvangt u van ons een nog scherpere prijs voor uw dakkapel zodat u bij ons nog voordeliger en goedkoper uit bent.
  • Wij hanteren gunstige betaalvoorwaarden.
  • Omgevingsvergunning omtrent uw dakkapel kunnen wij ook verzorgen net als eventuele constructie berekeningen.
  • Dakkapel of dakkapellen ( maximaal 3 stuks ) plaatsen wij in 1 dag
  • Wij kunnen het dakkapel of de gehele ruimtes voor u indelen en geheel naar wens afwerken inclusief elektra en verlichting.
  • Blok dakkapellen is uw dakkapellen specialist en heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zeer scherpe prijzen en niet te vergeten de beste service.
  • Indien gewenst voeren wij voor u al het afval af en ja inclusief de dakpannen.

 2.       Wat zijn de voordelen van een dakkapel?

De keuze voor een dakkapel is een keuze van ruimte en licht. Een donkere zolder of slaapkamer word weer een prettige leefomgeving en voorziet u van meer comfort en inhoudt. Het dakkapel is vaak een belangrijke aanpassing die wellicht ook nog eens waarde vermeerderend is voor uw woning.Daarom is het voor u ook belangrijk dat het dakkapel wordt geplaatst door een dakkapellen specialist.

 3.       Heb ik een vergunning nodig voor mijn dakkapel?

Indien u een dakkapel wilt plaatsen op de voorgevel wil dit niet zeggen dat het dakkapel vergunning plichtig is. Neemt u een dakkapel met een schuinekap ( slepend dak ) of een verhoogde nok bent u in beide gevallen zeker vergunning plichtig. Wilt u meer informatie over omgevingsvergunningen met betrekking op dakkapellen, deze kunt u vinden op onze website. tevens is het altijd raadzaam te informeren bij uw gemeente wat de mogelijkheden zijn.

 4.       Kunnen jullie de omgevingsvergunning voor mijn dakkapel verzorgen?

Blok dakkapellen neemt voor zijn klanten het gehele traject uit handen. Wij verzorgen de aanvraag van het dakkapel inclusief de benodigde tekeningen. Dit is geheel kosteloos( exclusief de gemeentelijke leges en eventuele constructie of ventilatie berekeningen ) deze kunnen we wel voor u verzorgen tegen een meerprijs.

 5.       Is het plaatsen van een dakkapel veel werk?

Wij kunnen voor u als dakkapellen specialist binnen 1 dag het plaatsen van uw dakkapel of dakkapellen ( maximaal 3 stuks ) voor u realiseren.

 6.       Wat is de isolatie waarde van jullie dakkapellen?

Onze dakkapellen hebben standaard een RC waarde op het dak van 6.0 en de zijwangen een RC waarde van 4.5. Indien het dakkapel met een vergunning geplaatst word  heeft ook deze een RC. Waarde van 6.0 op het dak en zijwangen 4.5 vanwege het nieuwe bouwbesluit. De dakkapellen kunnen ook tegen een meerprijs voorzien worden van een hogere RC waarde oplopend tot een RC. van 9.0 of hoger.

 7.       Hoelang is jullie garantie op een dakkapel?

Wij Blok dakkapellen hanteren een garantie termijn van 15 Jaar op al onze dakkapellen.

 8.       Wat is de levertijd van blok dakkapellen?

Blok dakkapellen heeft na akkoord van een offerte een gemiddelde wachttijd van 4 tot 6 weken. Indien een bepaalde situatie of verandering een eerdere plaatsing van het dakkapel noodzakelijk is kan dit uiteraard bij ons in goed overleg.

 9.       Wat kost een dakkapel?

De kosten van een dakkapel is afhankelijk van bepaalde factoren en materiaal keuzes. Op onze website hebben wij een overzicht gemaakt met slechts indicatie prijzen. Wilt u werkelijk weten wat een dakkapel u gaat kosten dan komen wij u dit graag in een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek vertellen. Na dit persoonlijk gesprek en advies ontvangt u een op maat gemaakte dakkapel offerte. Ook hebben wij zeer aantrekkelijke dakkapellen acties en dit kan u honderden euro’s besparen. Wilt u, uw dakkapel kosten weten bereken hem dan nu hier.

 10.   Moet ik na het plaatsen van een dakkapel of dakkapellen mijn huidige woonverzekering aanpassen?

Dit raden wij u wel aan omdat een dakkapel waarde vermeerderend is adviseren wij om in ieder geval contact te leggen met u verzekeringsmaatschappij en dit met hun te overleggen.

Bekijk onze dakkapel actie

Bekijk onze dakkapel prijzen 

Bereken binnen 1 minuut uw dakkapel