De voor- en nadelen van een dakkapel op een rijtje gezet

meer ruimte door dakkapel
De voordelen op een rijtje

meer ruimte door dakkapelEen dakkapel laten plaatsen is een ware luxe en heeft verschillende voordelen. Toch komen er wel wat dingen bij kijken die in overweging moeten worden genomen voordat je de keuze maakt. De voordelen moeten tegen de nadelen worden overwogen. Wij helpen je hierbij, zetten ze voor je op een rijtje en helpen je bepalen of een dakkapel de juiste keuze is. Dit zijn de voor- en nadelen bij het (laten) plaatsen van een dakkapel. Vind jij het de moeite waard?

Licht, ruimte en waarde verhoging van je huis

Het grote voordeel van een dakkapel is uiteraard de ruimte die je ermee creëert. Een zolderkamer die vooral voor opslag gebruikt wordt, wordt in één keer licht en ruimtelijk. Zo ontstaat een extra kamer waar je met volle teugen van kunt genieten. Daarnaast heeft een dakkapel effect op de waarde van je huis. Uiteraard hoop je nog een tijd zelf van deze aanwinst te kunnen genieten, maar is het tijd om je huis te verkopen? Dan zorgt een dakkapel ervoor dat je meer uit je woning kunt halen. Niet onprettig, wanneer je een nieuw huis probeert te kopen.

De investering die je doet

dakkapel plaatsenHet nadeel van het laten plaatsen van een dakkapel is uiteraard de investering die je doet. Niet iedereen heeft dit geld zomaar bij de hand en de één zal er harder voor moeten sparen dan de ander. Toch zijn er een aantal manieren waarop je de prijs kunt beïnvloeden. Zo is het materiaal van belang en maakt het type dakkapel ook veel uit. Een traditioneel met de hand gebouwd dakkapel is niet altijd duurder dan een prefab dakkapel van kunststof of hout, want wij bewijzen dat dit ook goedkoper kan! Ten slotte is de afmeting van belang. Ga je voor een dakkapel van 2 meter of misschien wel voor 5 meter? Hiermee kun je je investering goed sturen.

Goedkope dakkapellen met garantie

Bij ons kun je goedkope dakkapellen kopen met 15 jaar garantie. De prijs is lager dan je waarschijnlijk zou verwachten want onze dakkapel prijzen zijn super scherp! Wij kopen namelijk groot in bij de fabriek en krijgen daardoor ook grote korting. Van deze kortingen laten wij onze klanten weer direct profiteren. Zo kunnen wij kwaliteit bieden tegen de laagste prijs. Benieuwd wat onze dakkapellen kosten? Neem dan eens een kijkje op onze website, of bereken zelf de dakkapel prijs!

Onze adviseur komt graag bij u langs

dakkapel adviseurOnline kunt u nagenoeg al onze dakkapel prijzen inzien. In de prijzen zijn wij transparant. Het kan echter voorkomen dat uw wens of voorkeur niet op onze website staat beschreven. In dat geval maken wij graag een maatwerk offerte voor u. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken met onze adviseur die gratis en vrijblijvend bij u langs komt. Samen met hem bespreekt u de wensen en mogelijkheden, geheel vrijblijvend. U krijgt meteen tips. Soms kan het nog goedkoper dan u denkt, of zijn er andere mogelijkheden waar u zelf nog niet over nagedacht heeft. In de loop der jaren hebben wij vele huizen, kamers, en zolderruimtes van dichtbij gezien. Hierdoor weten wij als geen ander wat er allemaal mogelijk is, en niet onbelangrijk, wat het allemaal kost.

Graag contact met een adviseur? Maak dan een terugbel afspraak of vul ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op via de mail.niet altijd