Dakkapel voordeel op dakkapel projecten voor bedrijven

Als u als bedrijf op zoek bent naar een dakkapel specialist voor een project zoals renovatie projecten of juist een nieuwbouw project voor meerdere dakkapellen, dakramen en-of kozijnen dan is blok dakkapellen uw geschikte partner, want blok dakkapellen heeft voor bedrijven veel dakkapel voordeel. Blok dakkapellen maakt voor u een zeer scherpe offerte en beloopt samen met u het traject en stappenplan. Blok dakkapellen heeft de capaciteit om 4 tot 6 dakkapellen per dag te monteren.

Onze dakkapellen worden prefab gemonteerd en voldoen aan alle normen en eisen volgens het bouwbesluit van 2013. Wij leveren zowel houten dakkapellen evenals kunststof dakkapellen en nu ook nieuw in ons assortiment aluminium dakkapellen. Een dakkapel van blok dakkapellen heeft standaard een R.C waarde van 3.5 en kan oplopen tot een R.C waarde 5.0. Het dak heeft een geïntegreerd watersysteem waardoor de sta hoogte in het dakkapel hoger is als bij de meeste dakkapel bedrijven.

De dakbedekking van het dakkapel is E.P.D.M en heeft een levensduur van ongeveer 50 jaar. De waterafvoer van het dakkapel zit standaard door het overstek weggewerkt waardoor deze bijna tot niet opvalt. Blok dakkapellen kan aan al uw wensen voldoen. Wij kunnen de dakkapellen zo voor u bouwen dat deze op alle type woningen een waardige toevoeging zullen hebben. Trespa dakkapellen worden bij ons ook standaard gelijmd. Daardoor heeft u niet zoals bij veel andere dakkapel bedrijven schroeven in het zicht. Dit noemen wij blinde montage waardoor de dakkapel een nog mooiere uitstraling behaald. Houten dakkapellen kunnen wij in alle Ral kleuren leveren.

De dakkapellen worden dan volledig afgelakt volgens alle normen waarna ze gemonteerd worden dus ideaal voor nieuwbouw projecten. Op alle dakkapellen krijgt u een garantie van 15 jaar bij deugdelijk onderhoud. Ook heeft blok dakkapellen een eigen onderhoudsservice. Mocht er bijvoorbeeld iets wezen met een dakkapel, dakraam of kozijn zoals een draaikiepraam dan maken wij een afspraak met de klant zodat dit kundig en snel wordt verholpen.

Dakkapellen leveren.

Ook kunnen wij indien u dat wenst alleen de dakkapellen aan u leveren. Ook daarin zijn wij zeer scherp geprijsd en een snelle levertijd. Bent u benieuwd wat blok dakkapellen voor u kan betekenen of bent u van plan een renovatie project of nieuwbouw project te starten informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen. Blok dakkapellen heeft de capaciteit om 3 dakkapellen per dag te draaien zowel houten dakkapellen als kunststof dakkapellen inclusief kozijnen, glas, rolluiken of screens.

Blok dakkapellen kan prefab dakkapellen voor bedrijven binnen 3 weken leveren en dit voor de scherpste prijs van nederland.
Informeer vandaag nog wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van dakkapellen.

 

renovatie project Rotterdam dakkapel verhoogde nok          renovatie project Dakkapellen platdak Utrecht

Meerdere dakkapellen voor particulieren oftewel dakkapel voordeel

Heeft u bijvoorbeeld meerdere vrienden, kennissen, familieleden of buurtbewoners en zijn jullie van plan om allen een dakkapel te laten plaatsen. Dan heeft blok dakkapellen zeer scherpe tarieven waardoor u uiteindelijk zeer veel dakkapel voordeel kunt krijgen. Op het moment dat u bijvoorbeeld een bewonersvereniging meer dan 2 dakkapellen wilt laten plaatsen dan hanteert blok dakkapellen de regel hoe meer dakkapellen hoe meer korting dus nog meer dakkapel voordeel.

Het is dan ook altijd voordeliger om te kijken en informeren of er meerdere mensen zijn in u omgeving die net als u van plan zijn om een dakkapel te laten plaatsen zodat jullie allemaal kunnen profiteren van dakkapel voordeel. Blok dakkapellen helpt u met gesprekken en keuzes in kleuren en materialen.

Dakkapel vergunning nodig?

Voor de dakkapellen die een vergunning vereisen, verzorgen wij het hele traject. Dit omvat het maken van de tekeningen, de aanvraag bij de gemeente en het contact met de gemeente, allemaal via onze architect en tegen een vergoeding. Het voordeel bij Blok Dakkapellen is dat u profiteert van gunstige betaalvoorwaarden: u betaalt pas wanneer uw dakkapel bij u is gemonteerd en opgeleverd. Geen aanbetaling betekent geen risico dat u uw geld kwijt bent zonder een dakkapel te ontvangen. Bij Blok Dakkapellen vinden we dat u, gezien de huidige economie, geen risico mag lopen. Dus ga voor dakkapel voordeel naar Blok Dakkapellen.