Op zoek naar een betaalbare dakkapel in Urk zonder concessies aan kwaliteit? Ontdek dan Blok dakkapellen.

Wij installeren prefab dakkapellen vervaardigd uit zowel kunststof als hout. Ons streven is om altijd maatwerk te leveren, perfect afgestemd op uw specifieke wensen.

Buiten het vakkundig plaatsen van uw dakkapel in Urk, nemen we graag de volledige afwerking voor onze rekening. Indien gewenst, ontzorgen wij u volledig en begeleiden we de gehele verbouwing van begin tot eind.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel urk - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Een dakkapel in Urk, speciaal voor u op maat gemaakt

Bij Blok Dakkapellen vormen we uw dakkapel precies zoals u dat voor ogen heeft. Of het nu gaat om de grootte, de kleur van de kozijnen, zijwangen of dakrand, de keuzes liggen in uw handen. U kiest zelf het design van het kozijn en de afwerking aan de binnen- en buitenkant. Heeft een van uw buren in Urk een dakkapel die u aanspreekt? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw dakkapel dezelfde charme uitstraalt!

Gratis deskundig advies aan huis

Een gedegen advies staat centraal. Daarom komt onze specialist met alle plezier naar uw woning in Urk. Op deze manier maakt u persoonlijk kennis met ons en kunt u meteen uw voorkeuren uitspreken. Dankzij de directe beoordeling van de situatie door onze adviseur, krijgt u het beste advies en begeleiding in uw keuze voor de ideale dakkapel. Uiteraard ontvangt u van hem een offerte, volledig vrijblijvend en zonder kosten.

Uitvoerige garantie voor uw gemoedsrust

Voor ons zijn kwaliteit en duurzaamheid prioriteit. Wij willen dat u jarenlang zorgeloos plezier heeft van uw dakkapel. Daarom voorzien wij al onze dakkapellen van een royale garantieperiode van wel 15 jaar. Zo investeert u niet enkel in een hoogwaardige dakkapel, maar ook in uw eigen gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning in Urk

In Urk is het vaak niet nodig om een vergunning te verkrijgen voor het installeren van een dakkapel aan de achterkant van uw huis. Echter, voor een dakkapel aan de voorkant of zijkant kan het wel essentieel zijn een vergunning aan te vragen. Als uw buren reeds een dakkapel hebben, vergroot dit aanzienlijk de kans dat u ook groen licht krijgt voor uw vergunning.

Mocht u ondersteuning wensen bij het aanvragen van een vergunning, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn er immers om het volledige verbouwingsproces voor u te begeleiden.

Samen met de buren een dakkapel in Urk

Bent u in Urk op zoek naar een betaalbare dakkapel? Denk dan eens aan de mogelijkheid om gezamenlijk met uw buren een dakkapel te installeren. Dit kan niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen voor beide huishoudens opleveren, maar geeft ook een harmonieuze look aan de huizen. Daarnaast kan het samen indienen van vergunningaanvragen en het coördineren van de bouwactiviteiten het hele traject gestroomlijnder laten verlopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 voordelen van een Prefab Dakkapel van Kunststof

Een dakkapel kan een fantastische verrijking zijn voor uw huis in Urk, zowel in functionaliteit als in uitstraling. Overweegt u een dakkapel te installeren? Hier zijn enkele overwegingen om voor een prefab kunststof model te gaan:

 1. Snelle installatie: Doordat prefab dakkapellen reeds in de fabriek vervaardigd zijn, kunnen ze vlot en professioneel op uw woning worden gemonteerd, wat bouwoverlast en -tijd aanzienlijk vermindert.

 2. Hoogwaardige duurzaamheid: Kunststof staat bekend om zijn bestendigheid tegen diverse weersinvloeden. Dit resulteert in minder onderhoud en een verlengde levensduur van de dakkapel.

 3. Minimaal onderhoud: Kunststof behoeft nauwelijks onderhoud. Het hoeft niet periodiek geschilderd of behandeld te worden zoals bij hout. Een simpele schoonmaak houdt het er fris en nieuw uitziend.

 4. Energiezuinig: Kunststof heeft uitstekende isolerende kwaliteiten, wat bijdraagt aan een verbeterde energiezuinigheid van uw huis, resulterend in mogelijke besparingen op uw energierekening.

 5. Stijlvolle look: Een kunststof dakkapel heeft een modern en strak design, wat een esthetische boost geeft aan uw woning.

 6. Kosteneffectief: Op de lange termijn kan een kunststof dakkapel financieel voordelig uitpakken, gezien de duurzaamheid en het geringe onderhoud dat het vereist.

 7. Milieubewust: Het produceren en recyclen van kunststof dakkapellen heeft vaak een lagere milieubelasting in vergelijking met andere bouwmaterialen.

Samengevat biedt een prefab kunststof dakkapel een mix van installatiesnelheid, duurzaamheid, uitstraling en kostenbesparing die ongeëvenaard is.

Luxe Keuzes voor Uw Woongenot

Bij Blok Dakkapellen is het onze missie om meer te bieden dan enkel een functionele uitbreiding; wij willen uw woonervaring verrijken. De dakkapellen die wij in Urk installeren staan gelijk aan een verhoging van uw wooncomfort:

 • Naadloze insectenhorren: Haal de frisse buitenlucht binnen zonder hinder van insecten. Onze op maat gemaakte horren zijn vakkundig geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.

 • Ventilatie naar wens: Een optimaal binnenklimaat begint bij goede ventilatie. Wij bieden uiteenlopende ventilatieoplossingen aan, afgestemd op uw voorkeuren, zodat u altijd kunt genieten van een fris binnenmilieu.

 • Dakairconditioning: Tijdens de hete zomermaanden kan de temperatuur op zolder flink oplopen. Dankzij onze dakairco’s geniet u van een koelere zolder, zelfs op de warmste dagen.

 • Kozijnontwerp op maat: U kiest zelf het design, indeling en het aantal ramen voor uw dakkapel, zodat het naadloos aansluit bij uw woonwensen en de architectuur van uw huis.

 • Unieke touch: Met een breed aanbod van afwerkingsmogelijkheden, kleurenopties en materialen, kunt u uw dakkapel een uniek karakter geven.

Of uw smaak nu neigt naar een strak design of naar de ultieme luxe beleving, bij Blok Dakkapellen realiseren we uw visie.