Blok dakkapellen is een dakkapel specialist die gevestigd is in Lelystad en dakkapellen plaatst door heel Nederland. Wij als specialist bouwen en produceren dan ook al ruim 20 jaar dakkapellen. Daarom weten dan ook heel goed waar een dakkapel aan moet voldoen. Wij plaatsen zowel dakkapellen plat dak als dakkapellen met een schuin dak en ook bouwen wij een enkel of dubbele verhoogde nok.

Voor ieder dakkapel die door bepaalde factoren en/of omstandigheden vergunning plichtig is verzorgen wij tegen meerprijs de tekeningen en aanvraag bij de gemeente. Dit is exclusief de leges kosten van de gemeente. Deze worden door de gemeente aan u gerekend voor het verlenen van de vergunning. Dit is een percentage wat de gemeente rekent over het totaalbedrag. Wilt u weten wat voor u de leges kosten zijn informeer dan bij uw gemeente afdeling bouw en woningtoezicht.

Hoe bouwen wij

Wij bouwen traditionele dakkapellen maar ook plaatsen wij prefab dakkapellen indien de situatie het toelaat. De meeste bedrijven beweren vaak dat traditionele dakkapellen beter zijn dan prefab dakkapellen, maar dit is absoluut niet waar. Een prefab dakkapel word gebouwd in een hal waar het klimaat juist is en de omstandigheden optimaal zijn.

Bij prefab dakkapellen gebeurd dus het zelfde als bij een traditioneel dakkapel alleen deze word bij u op het dak opgebouwd en het prefab systeem elders maar dit is absoluut geen nadeel. Met de huidige technologie en meet apparatuur zal ook een prefab systeem naadloos op uw dak aansluiten.

Wij leveren onze dakkapellen tegen zeer scherpe prijzen en hebben goedkope dakkapellen tot het duurdere segment. Voor ieder budget dus wat wils. Ook werken wij met de laagste prijs garantie, dat houd in dat als u een goedkopere offerte heeft van een ander bedrijf betalen wij u het verschil terug zodat u bij ons nog voordeliger uit bent.

Dakkapel soorten

Wij van Blok dakkapellen kunnen aan al onze klanten hun wensen te voldoen. Wij hebben voor ieder huis een geschikt dakkapel. Of u nou een jaren dertig uitstraling wilt of juist modern geen probleem wij kunnen deze voor u bouwen. U heeft bij ons dan ook de keuze uit houten dakkapellen, kunststof dakkapellen, hout met kunststof gecombineerd of een aluminium dakkapel. Onze dakkapellen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn dan ook conform het dakkapellen bouwbesluit 2016.

Onze dakkapellen hebben dan ook een minimale RC. waarde van 4.5. Indien u een dakkapel met een hogere RC waarde wenst kunnen we dit leveren tot een RC waarde van 7.0. Al onze dakkapellen hebben op het dak EPDM of dubbellaag bitumen. Dit heeft een levensduur van circa 40 a 50 jaar. Standaard hebben de dakkapellen een aluminium daktrim. U kunt er ook voor kiezen om het dakkapel te voorzien van een zinken craal.

Het dakkapel heeft een garantie periode van 15 jaar, dit kunnen wij u geven omdat wij de kwaliteit van onze dakkapellen waarborgen. Dit is een stap verder dan alle andere dakkapellen specialisten die slechts 10 jaar garantie verlenen. Wij zijn dan ook van mening dat wij van Blok dakkapellen ons eigen met trots de dakkapellen specialist mogen noemen.

Wilt u meer informatie

Wij bieden gunstige betaalvoorwaarden voor uw dakkapel. U betaalt pas wanneer de dakkapel of dakkapellen geplaatst en naar tevredenheid opgeleverd zijn. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden die Blok Dakkapellen u te bieden heeft te bekijken.

Blok dakkapellen is u meer dan graag van dienst en zal u uiterst vakkundig adviseren in uw keuze.

Bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn of wilt u de kosten weten vraag dan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte bij ons aan en profiteer daarbij ook van onze dakkapel actie.