Dakkapel in Rotterdam laten plaatsen

Woont u in Rotterdam en wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Neem dan contact op met Blok-dakkapellen.nl voor een scherpe aanbieding. Wij plaatsen een dakkapel in Rotterdam binnen 1 dag en geven u bovendien 15 jaar garantie. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit voor een lage prijs waardoor u altijd goedkoop uit bent. Leg gerust onze offerte naast die van onze concurrenten. Wij durven de uitdaging wel aan. Bereken via onze site zelf de dakkapel prijs of laat maak een afspraak met een onze ervaren adviseurs gratis en vrijblijvend bij u langskomen. Online een dakkapel offerte aanvragen is ook mogelijk. Dan doen wij het rekenwerk voor u en kunt u specifieke wensen meteen kenbaar maken.

 

Wij nemen alle zorgen uit handen

Blok-dakkapellen regelt het allemaal voor u, van A tot Z. Wij kunnen de vergunning voor u regelen indien dat nodig is, en ook het aftimmeren of het afvoeren van het afval kunnen wij verzorgen. In een dag kan kan de hele klus geklaard zijn want een dakkapel plaatsen in Rotterdam doen wij binnen een dag!

 

Van plat dak tot verhoogde nok

Wij verkopen prefab dakkapellen die standaard zijn qua design, maar ook maatwerk zodat deze perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Alles is bij ons mogelijk. Wilt u een verhoogde nok en dus een dakkapel op de top van uw dak, dan bent u bij Blok ook aan het juiste adres! Bij ons kunt u kiezen uit dakkapellen van hout en van kunststof, en met een plat dak, schuin dak, of verhoogde nok.

 

Ervaren dakkapelspecialisten

Wij zitten al meer dan 20 jaar in het vak en alle teamgenoten zijn zeer ervaren en deskundig. Het kan ook niet anders wanneer je 6 dagen in de week dakkapellen plaatst door heel het land waaronder in de mooie stad Rotterdam. Communicatie en meedenken is een van onze sterke punten, met als uitgangspunt dat wij er weer een tevreden klant bij hebben.

 

Dakkapel vergunning Rotterdam

Een dakkapel vergunning is niet altijd nodig in Rotterdam, vooral niet als deze aan de achterkant van de woning wordt geplaatst. Wij weten hier alles over, en kunnen indien er wel een vergunning nodig is deze snel voor u regelen. Al het gemak bij Blok onder één dak!

 

Profiteer van extra korting

Wij geven regelmatig korting weg waardoor je dakkapel nog goedkoper is of wordt. Ook geven wij met regelmaat leuke opties/accessoires cadeau zoals een gratis ventilatierooster of insectenhor. Op onze actiepagina kun je de meest recente actie bekijken.

 

Bereken zelf de prijs online

Wil je zelf de dakkapel prijs berekenen en tijd besparen? Bij ons kan dat! In onze handige configurator zie je meteen wat de kosten zijn en wat je kwijt bent, en dat is inclusief plaatsing in Rotterdam! Natuurlijk kun je ook wanneer je specifieke wensen hebt contact met ons opnemen voor een maatwerk offerte, of een offerte aanvraag indienen waarbij je zelf alle specificaties opgeeft. In alle gevallen zijn onze adviezen, huisbezoekjes, en offertes gratis en vrijblijvend.