Dakkapel Rotterdam is Blok dakkapellen uw dakkapel specialist.

Dakkapel Rotterdam? Blok dakkapellen is de dakkapel specialist in en om Rotterdam. Regelmatig plaatsen wij dakkapellen in Rotterdam. Onze adviseurs rijden dan ook gemiddeld iedere week ( vaak zaterdags) in en rondom Rotterdam. Dus wilt u een dakkapel Rotterdam neem dan vandaag nog contact met ons op.

Extra korting bovenop uw dakkapel.

Op al onze dakkapel prijzen pagina hebben wij diverse dakkapel prijzen vermeld met de daarbij behorende dakkapel afmetingen. Deze dakkapel prijzen zijn slechts een dakkapel indicatie. Al onze dakkapel prijzen zijn inclusief 21% BTW en de 6% regeling op montage van uw dakkapel. Heeft u in de planning om meerdere dakkapellen te laten plaatsen? Bijvoorbeeld met uw buren, collega’s, vrienden, familie etc. of een dakkapellen project zoals een bewonersvereniging. Informeert u dan naar onze speciale tarieven en de daarbij kortingen op de dakkapel prijzen die wij dan hanteren voor meerdere dakkapellen.

Blok dakkapellen hanteert de regel: meerdere dakkapellen afname betekend nog meer dakkapel voordeel!! Bent u van plan meerdere dakkapellen af te nemen en benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn, wat de dakkapel kost of wilt u een dakkapel prijs weten. Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Ook kan een van onze dakkapel adviseurs geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Onze adviseur kan u tijdens dit gesprek dan informeren over de mogelijkheden. Hij zal u helpen bij het maken van uw keuze waarna u een dakkapel offerte op maat zult ontvangen. Deze dakkapel offerte zal geheel gebaseerd zijn op uw wensen en mogelijkheden. Ook levert en monteert Blok dakkapellen kunststof kozijnen, rolluiken en screens zowel handbediend als elektrisch voor een dakkapel of voor uw woning.

Bekijk onze dakkapel actie

 

Een dakkapel offerte of prijsindicatie bij Blok dakkapellen

Bent u zich aan het oriënteren op dakkapel prijzen of bent u serieus opzoek naar een dakkapel Rotterdam, laat ons dan voor u kijken wat uw dakkapel kost! Wij hebben op onze website bij dakkapel prijzen  diverse dakkapel afmetingen met daarbij de bijhorende dakkapel prijzen vermeld. Ook kunt u bij Blok dakkapellen ons dakkapel offerte formulier invullen zodat u van ons een indicatieve dakkapel offerte zult ontvangen.

Ook kunt u ervoor kiezen om geheel vrijblijvend een dakkapel adviseur van ons bij u langs te laten komen. Hij zal samen met u de mogelijkheden bespreken en uw wensen verwerken tot een dakkapel offerte op maat, deze is geheel vrijblijvend. De dakkapel prijzen die wij vermelden zijn slechts een indicatie en kunnen eventueel afwijken van de oorspronkelijke situatie. Blok dakkapellen adviseert daarom ook indien gewenst om geheel vrijblijvend onze dakkapellen adviseur bij u langs te laten komen en het geheel met u te bekijken, op te meten en de wensen met u te bespreken waarna u een dakkapel offerte op maat zult ontvangen. Onze dakkapel adviseurs rijden van ma t/m za ook sávonds. Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag neem dan contact met ons op wij staan u graag te woord.

Vraag gratis een dakkapel offerte aan