Het team van Blok dakkapellen is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van dakkapellen. Ook voor klanten die geen dakkapel door Blok dakkapel hebben laten plaatsen is het mogelijk, in overleg met Blok dakkapellen om uw dakkapel eenmalig schoon te laten maken of een onderhoudscontract af te sluiten.

Het advies van Blok Dakkapellen is uw dakkapel minimaal één keer per jaar professioneel te reinigen. U kunt een onderhoudscontract afsluiten bij Blok dakkapellen of ons te laten komen wanneer u dat wilt. Indien u gebruik maakt van een onderhoudscontract voor uw dakkapel dan wordt deze standaard ieder jaar ( vaker in overleg ) gereinigd met professionele schoonmaakproducten. Ons gespecialiseerde team reinigt bijvoorbeeld de zijwanden, boeiboorden het dak en controleren de uitlopen. Daarnaast maken we draaidelen en de kozijnen schoon. Tevens controleert het team gelijk voor u of de ramen eventueel afgesteld of gesmeerd moeten worden. De ventilatie roosters worden grondig gereinigd. Omdat we toch al op het dak zijn reinigen we gelijk uw dakgoten.

Wilt u meer weten over ons onderhoudscontract voor dakkapellen?  Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Ook kunnen wij eventueel voor u verzorgen dat iedere 4 tot 6 weken professioneel uw ramen van het dakkapel en/of woning door Blok glasbewassing gereinigd wordt. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die Blok dakkapellen u te bieden heeft.


reinigen dakkapel      reinigen dakkapel

 

Gemiddelde prijzen gebaseerd op redelijk onderhouden dakkapellen in een straal van 40 km:

Dakkapel 0 tot 3 meter           € 125/150,00
Van 3 tot 4,5 meter                  € 150/175,00
Dakkapel 4,5 tot 6 meter        € 175/200,00

Alles buiten deze straal kunnen andere prijzen gelden.

Bij deze prijzen voor het reinigen van uw dakkapel zit bij inbegrepen:

Dakkapel buitenzijde reinigen en indien nodig vuil afstotende laag aanbrengen.
De ramen van het dakkapel ( buitenzijde ) reinigen.
Draaikiep ramen of draairamen nakijken en evt. afstellen en indien nodig smeren.
Dakgoot schoonmaken.
Totale dakkapel nakijken op eventuele gebreken of aankomende onderhoudspunten.

Indien u een offerte aanvraagt stuurt u ons dan ook een foto van het dakkapel per email indien mogelijk. Zodat wij een juiste offerte voor u kunnen samenstellen.