[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Blok dakkapellen uw dakkapel specialist .

Opzoek naar een dakkapel welke hoogwaardig kan worden geplaatst door vakkundige mensen? Zoek dan niet verder. Bij Blok Dakkapellen zijn we niet alleen heel vakkundig maar ook nog eens enorm goedkoop. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw dakkapel op een goedkope manier te kunnen plaatsen. Wij besparen beslist niet op materiaal maar kiezen er juist voor om met hoogwaardige kwaliteit waardoor er met minder inspanning een dakkapel kan worden gerealiseerd.

Wij leveren tevens een dakkapel platdak, of een dakkapel schuindak (dit is een dakkapel met een slepend dak met dakpannen). Zo bouwen wij ook diverse verhoogde nokken. Benieuwd of nieuwsgierig geworden wat Blok dakkapellen voor u kan betekenen en/of wilt u een persoonlijk gesprek met onze adviseur. Dat kan deze zal geheel vrijblijvend bij u langs komt om samen met u, uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bent u geïnteresseerd neemt u dan vandaag nog contact met ons op of vult u ons offerte formulier in.

Vraag gratis een offerte aan [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3213″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]