Dakkapel offerte aanvragen

Wilt u een dakkapel offerte aanvragen? Bij ons kan dat gratis en vrijblijvend! U kunt zelfs direct zelf de prijs berekenen zonder een offerte aan te vragen! Wij hebben 3 gratis opties voor u en die leest u hieronder:

 

Zelf dakkapel prijs berekenen

Via onze handige online configuratietool tool kunt u direct zelf de prijs berekenen zodat u ook meteen weet wat de dakkapel kosten zijn. Stap voor stap kunt u aangeven wat de afmetingen zijn, hoe de kozijnindeling eruit moet zien, en welke kleuren en materialen u wilt hebben. U ziet meteen wat het kost en kunt de prijsberekening zelfs in de mail ontvangen.

 

Dakkapel offerte aanvragen

U kunt ook een offerte door ons laten opmaken op basis van de ingevulde gegevens. Wij rekenen voor u uit wat de kosten zijn en houden rekening met de specifieke wensen.

 

Dakkapel-adviseur bij u thuis

Wij kunnen ook gratis en vrijblijvend bij u thuis langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden meteen te bespreken. Zodoende kunnen wij direct een passend antwoord geven op wat er wel en niet mogelijk is, en u leert ons meteen kennen!

 

Plaatsing door heel Nederland

Blok-dakkapellen plaatst door heel Nederland en is dus ook in uw regio werkzaam. Of u nu in Flevoland woont, Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland, voor ons maakt dat niet uit, ook niet voor de prijs! Wij leveren altijd kwaliteit tegen de beste prijs, en zowel houten dakkapellen als kunststof dakkapellen. Standaard krijgt u 15 jaar garantie en plaatsen wij in slechts 1 dag het dakkapel op uw dak.

 

Meer info leest u op onze voorpagina.