Op zoek naar een betaalbare dakkapel in Naarden zonder compromissen op kwaliteit? Ontdek Blok dakkapellen.

Wij installeren prefab dakkapellen gemaakt van zowel kunststof als hout. Ons maatwerk zorgt ervoor dat we naadloos aansluiten op uw specifieke wensen.

Naast het vakkundig plaatsen van uw dakkapel in Naarden, bieden we ook een nauwkeurige afwerking. Als u wenst, nemen wij het gehele verbouwingsproces voor onze rekening, van begin tot eind.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel naarden - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Een dakkapel in Naarden, perfect afgestemd op u

Bij Blok Dakkapellen ontwerpen we uw dakkapel volledig naar uw voorkeuren. Of het nu gaat om de grootte, de kleur van de kozijnen, zijwangen of de dakrand, alles is te personaliseren. U kiest zelf het kozijndesign en de afwerking aan zowel de binnen- als buitenkant. Wilt u dezelfde look als de dakkapel van uw buren in Naarden? Laat het ons weten en wij maken het mogelijk!

Gratis deskundig advies bij u thuis

Een solide advies is essentieel. Daarom komt onze specialist met plezier naar uw woning in Naarden. Hierdoor maakt u persoonlijk kennis met ons bedrijf en kunt u meteen uw wensen kenbaar maken. Omdat onze adviseur de situatie ter plekke beoordeelt, kan hij u het beste begeleiden in het selecteren van de ideale dakkapel. Hij verzorgt voor u een offerte, geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Gegarandeerde kwaliteit met onze uitvoerige garantie

Voor ons zijn duurzaamheid en topkwaliteit prioriteit. Wij willen dat u jarenlang zonder zorgen van uw dakkapel kunt genieten. Daarom bieden wij een omvangrijke garantie aan. Op al onze dakkapellen geven wij een royale garantieperiode van wel 15 jaar. U investeert dus niet alleen in een prachtige dakkapel, maar ook in uw eigen gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning Naarden

In Naarden is voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw huis vaak geen vergunning vereist. Voor een dakkapel aan de voorkant of zijkant kan het echter wel nodig zijn om een vergunning aan te vragen. Hebben uw naaste buren al een dakkapel? Dan is de kans groot dat ook u groen licht krijgt voor uw vergunning.

Mocht u ondersteuning nodig hebben bij het aanvragen van een vergunning, dan staan wij voor u klaar. Immers, wij kunnen het volledige verbouwingsproces voor u begeleiden.

Samen met de buren een dakkapel plaatsen

Bent u op zoek naar een betaalbare dakkapel in Naarden? Overweeg dan de mogelijkheid om samen met uw buren een dakkapel te installeren. Dit levert niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op voor beide huishoudens, maar zorgt ook voor een harmonieuze uitstraling van de huizen. Daarnaast kan het samen aanvragen van vergunningen en het gezamenlijk coördineren van de bouwactiviteiten het hele traject vlotter laten verlopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 voordelen van een Prefab Dakkapel van Kunststof

Een dakkapel kan een fantastische aanwinst zijn voor uw huis in Naarden, zowel op functioneel als esthetisch gebied. Als u denkt aan het plaatsen van een dakkapel, zijn hier diverse redenen om voor een prefab kunststof variant te kiezen:

 1. Plaatsingssnelheid: Omdat prefab dakkapellen al in de fabriek vervaardigd zijn, kunnen ze vlot en deskundig op uw woning worden gemonteerd. Dit beperkt de hinder en bouwduur aan uw woning aanzienlijk.

 2. Duurzaam materiaal: Kunststof staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen diverse weersomstandigheden. Dit resulteert in minder onderhoud en een verlengde levensduur van uw dakkapel.

 3. Weinig onderhoud: Een significant voordeel van kunststof is de minimale onderhoudsbehoefte. Het vraagt niet om regelmatige schilderbeurten of behandelingen zoals bij hout. Een simpele schoonmaakactie houdt het er fris en nieuw uitziend.

 4. Energiebesparing: Kunststof heeft sterke isolerende kenmerken, wat bijdraagt aan een verhoogde energiezuinigheid van uw huis en kan zorgen voor verlaagde verwarmingskosten.

 5. Moderne look: Kunststof dakkapellen hebben een modern en strak design, wat de esthetiek van uw woning ten goede komt.

 6. Kostenefficiënt: Op de lange termijn kan een kunststof dakkapel financieel voordeliger zijn vanwege de duurzaamheid en het geringe onderhoud dat het vereist

 7. Milieubewust: Het produceren en recyclen van kunststof dakkapellen is vaak minder milieubelastend in vergelijking met andere materialen.

Samengevat biedt een prefab dakkapel van kunststof een mix van efficiëntie, duurzaamheid, esthetiek en kostenbesparing die ongeëvenaard is.

Luxe Extra’s Voor Uw Woonplezier Bij Blok

Dakkapellen is ons doel meer dan enkel functionaliteit leveren; we willen het ultieme wooncomfort bieden. De dakkapellen die wij in Naarden installeren zijn niet slechts een simpele toevoeging aan uw woning, het is een verhoging van uw levenskwaliteit:

 • Naadloze insectenhorren: Haal frisse lucht binnen zonder last te hebben van ongewenste beestjes. Onze op maat gemaakte horren zijn vakkundig geïntegreerd en makkelijk in gebruik.

 • Diverse ventilatie-opties: Een goede luchtcirculatie is cruciaal voor een prettig binnenklimaat. Wij bieden verschillende ventilatiemogelijkheden, passend bij uw voorkeuren, zodat uw woning altijd van verse lucht is voorzien.
 • Dakairco’s: Tijdens warme zomermaanden kan een zolder flink opwarmen. Onze dakairco’s zorgen voor een comfortabele koeling, zelfs op de heetste dagen.

 • Kozijnontwerp naar wens: U kiest zelf de indeling en het aantal ramen voor uw dakkapel, zodat het helemaal past bij uw voorkeur en de architectuur van uw huis.

 • Eigenzinnige afwerking: Maak een keuze uit een uitgebreid assortiment van afwerkingsopties, kleurschakeringen en materialen om uw dakkapel die persoonlijke touch te geven.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een gestroomlijnd design of naar de ultieme luxe, bij Blok Dakkapellen realiseren we uw woonwens.