Op zoek naar een voordelige dakkapel in Monster zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Ontdek Blok dakkapellen.

Wij installeren prefab dakkapellen van zowel kunststof als hout. Dankzij ons maatwerk zijn we in staat om volledig aan te sluiten bij uw specifieke wensen.

Buiten het realiseren van een dakkapel in Monster, nemen we ook graag de volledige afwerking voor onze rekening. Indien gewenst, verzorgen wij het gehele verbouwtraject van begin tot eind voor u.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel monster - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Uw persoonlijke dakkapel in Monster

Bij Blok Dakkapellen vormen we uw dakkapel volledig volgens uw voorkeuren. Of het nu gaat om de afmetingen of de kleurselectie voor de kozijnen, zijwangen en dakrand; bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf het kozijndesign en de binnen- en buitenafwerking. Wilt u dezelfde look als de dakkapel van uw buren in Monster? Laat het ons weten, en wij maken het werkelijkheid!

Profiteer van gratis advies aan huis

Deskundig advies staat centraal. Onze adviseur komt met plezier bij u langs in Monster. Dit biedt u de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met ons bedrijf en meteen uw wensen kenbaar te maken. Omdat onze adviseur ter plaatse de situatie kan beoordelen, kan hij u het beste adviseren en begeleiden in uw keuze voor de ideale dakkapel. Hij biedt u een offerte aan, geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Geniet van onze uitgebreide garantievoorwaarden

Voor ons zijn kwaliteit en duurzaamheid essentieel. Met de visie dat u jarenlang zorgeloos van uw dakkapel moet kunnen genieten, bieden we u een omvangrijke garantie aan. Op alle dakkapellen die we leveren, geven we een riante garantieperiode van wel 15 jaar. Zo investeert u niet alleen in een topkwaliteit dakkapel, maar ook in uw gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning in Monster

In Monster is het vaak niet vereist om een vergunning aan te vragen voor een dakkapel aan de achterkant van uw huis. Echter, voor een dakkapel aan de voor- of zijkant kan het wel noodzakelijk zijn om een vergunning aan te vragen. Mocht u buren hebben met een dakkapel, dan neemt de kans toe dat ook u groen licht krijgt voor uw vergunningsaanvraag.

Mocht u ondersteuning wensen bij het aanvraagproces, dan staan we voor u klaar. Immers, wij kunnen het gehele verbouwproject voor u begeleiden.

Samen met de buren een dakkapel in Monster

Bent u in Monster op zoek naar een betaalbare dakkapel? Denk dan eens aan de mogelijkheid om samen met uw buren een dakkapel te installeren. Dit kan voor beide huishoudens een aanzienlijke kostenbesparing betekenen en geeft de huizen een harmonieuze uitstraling. Daarbij kan het samen indienen van vergunningsaanvragen en het gezamenlijk afstemmen van de bouwactiviteiten het hele project gestroomlijnder laten verlopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 voordelen van een Prefab Dakkapel van Kunststof in Monster

Een dakkapel is een fantastische verrijking voor uw huis in Monster, zowel in functionaliteit als in design. Wanneer u denkt aan het toevoegen van een dakkapel, zijn er meerdere argumenten om voor een prefab kunststof model te kiezen:

 1. Snelle installatie: Doordat prefab dakkapellen reeds in de fabriek vervaardigd worden, is de plaatsing op uw woning snel en doeltreffend. Dit vermindert de overlast en de duur van de bouw aanzienlijk.

 2. Lange levensduur: Kunststof is een bijzonder robuust materiaal dat bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Dit vertaalt zich in minder onderhoud en een langere levensduur voor uw dakkapel.

 3. Minimaal onderhoud: Een opvallend voordeel van kunststof is het beperkte onderhoud. Geen herhaaldelijk schilderwerk of behandelingen zoals bij houten varianten. Een simpele schoonmaak houdt het in optimale staat.

 4. Energiezuinigheid: Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van kunststof kan uw woning energie-efficiënter worden, wat mogelijk leidt tot besparingen op uw energierekening.

 5. Strak design: Een dakkapel van kunststof kent een moderne, gestroomlijnde uitstraling die de esthetische waarde van uw woning verhoogt.

 6. Kostenefficiëntie: Op de langere termijn kan een kunststof dakkapel voordeliger uitpakken, mede door de duurzaamheid en het beperkte onderhoud.

 7. Milieubewust: Het produceren en recyclen van kunststof dakkapellen is vaak minder milieubelastend vergeleken met andere materialen.

Samengevat, een prefab kunststof dakkapel combineert snelheid, duurzaamheid, schoonheid en kostenbesparing op een manier die echt onderscheidend is.

Exclusieve Comfortopties

Voor U Bij Blok Dakkapellen gaat het ons niet alleen om praktische oplossingen, maar vooral om uw ultieme wooncomfort. Onze dakkapellen die wij in Monster installeren, zijn niet enkel een toevoeging aan uw woning; ze zijn een verhoging van uw leefplezier:

 • Naadloze insectenhorren: Ervaar de buitenlucht zonder ongewenste gasten in huis. Onze speciaal op maat gemaakte horren zijn perfect geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.

 • Veelzijdige ventilatie-opties: Een optimale luchtcirculatie is cruciaal voor een gezonde leefomgeving. We bieden diverse ventilatiemogelijkheden aan, afgestemd op uw voorkeuren, zodat uw woning altijd voorzien is van verse lucht.

 • Dakairco’s: Tijdens warme zomermaanden kan een zolder behoorlijk heet worden. Met onze dakairco’s garandeert u een koelere ruimte, zelfs op de warmste dagen.

 • Kozijnen geheel naar wens: U heeft de regie over de indeling en het aantal ramen in uw dakkapel, zodat deze volledig aansluit bij uw wensen en de esthetiek van uw huis.

 • Eigen stijlaccenten: Een ruime keuze aan afwerkingen, kleurtinten en materialen staat voor u klaar om uw dakkapel dat unieke karakter te geven.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een simplistisch design of het summum van luxe, bij Blok Dakkapellen realiseren we uw visie.