Op zoek naar een voordelige dakkapel in Lisse zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Ontdek Blok dakkapellen!

Wij installeren prefab dakkapellen van zowel kunststof als hout, volledig op maat om naadloos aan te sluiten bij uw wensen.

Niet alleen verzorgen wij de plaatsing van uw dakkapel in Lisse, maar we nemen ook de volledige afwerking voor onze rekening. Laat ons de gehele verbouwing van begin tot eind voor u beheren en geniet van een zorgeloze ervaring.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel Lisse - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Een op maat gemaakte dakkapel in Lisse speciaal voor u

Bij Blok Dakkapellen transformeren we uw dakkapel volledig naar uw voorkeuren. Of het nu gaat om afmetingen of kleurselectie voor kozijnen, zijwangen en dakranden – alles is binnen handbereik. Kies zelf het kozijntype en de afwerking aan de binnen- en buitenkant. Wilt u een dakkapel die overeenkomt met die van uw buren in Lisse? Laat ons uw visie tot leven brengen!

Ontdek de beste keuzes voor uw woning

Kwalitatief advies staat bij ons voorop. Daarom komt onze adviseur met alle plezier bij u langs in Lisse. Dit geeft u de kans om persoonlijk kennis te maken met ons bedrijf en direct uw wensen kenbaar te maken. Dankzij de mogelijkheid voor onze adviseur om de situatie bij u thuis te beoordelen, kan hij u uitstekend adviseren en helpen bij het selecteren van de ideale dakkapel. Helemaal naar uw wens stelt hij een offerte voor u samen, geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Ervaar zorgeloos woongenot met onze garantie

Voor ons zijn duurzaamheid en kwaliteit essentieel. Met de gedachte dat u jarenlang zorgeloos van uw dakkapel moet kunnen genieten, bieden wij een uitgebreide garantie aan. Op al onze dakkapellen geven wij een royale garantieperiode van wel 15 jaar. Zo investeert u niet enkel in een prachtige dakkapel, maar ook in uw eigen gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning Lisse

In Lisse is het vaak niet nodig om een vergunning aan te vragen voor een dakkapel aan de achterkant van uw woning. Echter, voor een dakkapel aan de voor- of zijkant kan een vergunning vereist zijn. Beschikken uw buren al over een dakkapel? Dan neemt de kans toe dat ook u groen licht krijgt voor uw vergunningsaanvraag.

Mocht u ondersteuning wensen bij het aanvragen van een vergunning, dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen immers het gehele verbouwproces voor u begeleiden.

Samen met de buren een dakkapel in Lisse

Bent u op zoek naar een betaalbare dakkapel in Lisse? Denk dan eens na over het gezamenlijk plaatsen van een dakkapel met uw buren. Dit kan voor beide huishoudens een aanzienlijke besparing betekenen en geeft de woningen een harmonieuze uitstraling. Daarnaast kan het samen indienen van vergunningsaanvragen en het afstemmen van de bouwactiviteiten het hele traject vlotter doen verlopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 voordelen van een Prefab Dakkapel van Kunststof in Lisse

Een dakkapel kan een fantastische uitbreiding zijn voor uw huis in Lisse, zowel op het gebied van gebruiksgemak als visuele verfraaiing. Als u denkt aan het toevoegen van een dakkapel, zijn hier meerdere overwegingen om voor een prefab kunststof model te kiezen:

 1. Snelheid van installatie: Doordat prefab dakkapellen al in de fabriek geproduceerd worden, kunnen ze vlot en effectief op uw woning worden aangebracht. Dit beperkt de hinder en verkort de werkzaamheden aan uw woning.

 2. Lange levensduur: Kunststof is een bijzonder duurzaam materiaal dat weerbestendig is. Dit vertaalt zich in minder onderhoud en een langere levensduur voor uw dakkapel

 3. Weinig onderhoud: Een groot voordeel van kunststof is het minimale onderhoud. Het hoeft niet opnieuw geschilderd of behandeld te worden zoals bij houten varianten. Een simpele schoonmaakbeurt houdt het in topconditie.

 4. Energiebesparend: Kunststof heeft uitstekende isolatie-eigenschappen, wat kan bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie in uw huis, resulterend in lagere energiekosten.

 5. Strak design: Een dakkapel van kunststof heeft een moderne, gestroomlijnde look die de esthetische waarde van uw woning verhoogt.

 6. Kostenefficiënt: Op de lange termijn kan een dakkapel van kunststof kostenbesparend werken, mede door de duurzaamheid en het weinige onderhoud dat het vereist.

 7. Milieubewust: De vervaardiging en recyclage van kunststof dakkapellen zijn vaak minder milieubelastend in vergelijking met andere materialen.

Al met al biedt een prefab dakkapel van kunststof een mix van snelheid, levensduur, schoonheid en kostenvoordelen die zeer aantrekkelijk is.

Exclusieve Opties Voor Uw Wooncomfort

Bij Blok Dakkapellen zetten we ons in voor meer dan alleen functionaliteit; we bieden een ultiem wooncomfort. Onze dakkapellen die wij in Lisse installeren, zijn niet zomaar een toevoeging aan uw huis; ze vertegenwoordigen een verhoging van uw leefgenot:

 • Ingebouwde insectenhorren: Laat frisse lucht binnen zonder last te hebben van ongewenste insecten. Onze op maat gemaakte horren zijn naadloos ingebouwd en gebruiksvriendelijk.

 • Uitgebreide ventilatie-opties: Een gezonde leefomgeving vraagt om goede ventilatie. Afhankelijk van uw voorkeur bieden wij diverse ventilatiemogelijkheden, zodat uw woning altijd van verse lucht is voorzien.

 • Dakairco’s: Warme zomers kunnen zorgen voor een broeierige zolder. Met onze dakairco’s garandeert u een koelere ruimte, zelfs tijdens de warmste dagen.

 • Kozijnontwerp op maat: U kiest zelf de indeling en het aantal ramen in uw dakkapel, zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en de esthetiek van uw huis.

 • Unieke stijlaccenten: Kies uit een breed scala aan finishes, kleurtinten en materialen om uw dakkapel een unieke touch te geven.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een simplistisch design of het summum van luxe, bij Blok Dakkapellen realiseren we uw visie.