Zoekt u een zeer betaalbaar en kwalitatief dakkapel in Lelystad? Maak dan kennis met Blok Dakkapellen!

Wij installeren met name prefab dakkapellen, zowel in kunststof als in hout, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Buiten het vakkundig plaatsen van de dakkapel in Lelystad, bieden we ook mogelijkheden voor een nauwgezette afwerking. Als u dat wenst, ontzorgen we u volledig door het gehele verbouwingsproces van begin tot eind te begeleiden.

Bereken zelf meteen de prijs waarbij de prijs inclusief alles is, of plan een gratis huisbezoek in. Laat u zodoende adviseren door onze adviseur die de situatie  vrijblijvend komt bekijken op uw adres, en u krijg meteen advies op maat.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel warmond - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Een dakkapel in Lelystad, volledig afgestemd op uw wensen en budget

Bij Blok vervaardigen we uw dakkapel precies zoals u dat voor ogen heeft, met een schuin dak of plat dak. Of het nu gaat om de grootte, de kleur van de kozijnen, zijwangen of dakrand, de keuzes liggen in uw handen. U kiest zelf het design van het kozijn en de afwerking aan de binnen- en buitenkant. Is er een dakkapel bij uw buren in Lelystad die u aanspreekt? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw dakkapel dezelfde charme uitstraalt! Wist u dat wij ook een dakraam kunnen vervangen door een dakkapel?

Gratis deskundig advies aan huis

Het juiste advies is van cruciaal belang. Daarom komt onze specialist graag bij u thuis in Lelystad voor een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een goed beeld van wie wij zijn en kunt u al uw voorkeuren kenbaar maken. Dankzij de directe evaluatie van uw situatie kan onze adviseur u het beste begeleiden in het selecteren van uw ideale dakkapel en de opties. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende en kosteloze offerte op maat. Interesse? Neem dan contact op.

Uw vertrouwen versterkt door onze garantie

Voor ons zijn duurzaamheid en betrouwbaar de kernwaarden. Om u de gemoedsrust te bieden dat u vele jaren zorgeloos kunt genieten van uw dakkapel, hanteren wij natuurlijk een uitgebreide garantieperiode. Op onze dakkapellen die wij plaatsen, geven we een royaal garantiebeleid van wel 15 jaar. Uw investering in een dakkapel staat bij ons gelijk aan een investering in langdurige zekerheid.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Vergunningsinformatie voor Dakkapellen in Lelystad

In Lelystad is een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw huis vaak niet nodig. Echter, voor de voor- of zijkant kan het zijn dat u wel een vergunning moet aanvragen. Als uw buren al een dakkapel hebben, vergroot dit vaak uw kans op goedkeuring, maar hangt af per gemeente.

Mocht u begeleiding wensen in het vergunningsproces, dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen immers het gehele bouwtraject voor u begeleiden en uitvoeren.

Samen voordeliger uit met een gezamenlijke dakkapel

Denkt u aan een betaalbare dakkapel in Lelystad of omgeving? Wat dacht u van het idee om dit samen met uw buren te doen? Door gezamenlijk een dakkapel te plaatsen, kunt u flink besparen en zorgt het bovendien voor een harmonieuze uitstraling van de huizen. Het samen aanvragen van de benodigde vergunningen en het afstemmen van de bouw kan het hele traject vlotter en efficiënter maken.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

6 Pluspunten van een Prefab Dakkapel van Kunststof

Een dakkapel is een fantastische aanvulling op uw woning in Lelystad, zowel in functionaliteit als in uitstraling. Overweegt u een dakkapel? Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor een prefab variant van kunststof:

 1. Efficiënte Plaatsing: Doordat kant en klare dakkapellen al in de fabriek vervaardigd zijn, kunnen ze vlot en doeltreffend op uw woning geplaatst worden, wat de overlast en bouwtijd minimaliseert.
 2. Lange Levensduur: Kunststof staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen diverse weersinvloeden. Dat betekent minder onderhoud en een langdurige kwaliteit van uw dakkapel.
 3. Eenvoudig in Onderhoud: Kunstof is nagenoeg onderhoudsvrij. Vergeet het herhaaldelijk schilderen of behandelen zoals bij hout. Een simpele schoonmaakbeurt houdt het in topconditie.
 4. Energiebesparend: De isolerende kenmerken van kunststof dragen bij aan een verbeterde energie-efficiëntie van uw huis, wat kan resulteren in verlaagde energiekosten.
 5. Stijlvol Design: Kunststof dakkapellen hebben een moderne en strakke look, wat een esthetische meerwaarde biedt aan uw woning.
 6. Kosten-Efficiënt: Op de lange termijn kan een kunststof dakkapel kostenbesparend werken door zijn duurzaamheid en het geringe onderhoud dat het vereist.

Samengevat, met een kant en klaar dakkapel van dit moderne materiaal kiest u voor een combinatie van efficiëntie, kwaliteit, esthetiek en kostenbesparing.

Luxe Comfortopties voor Uw Gemak

Bij Blok is onze missie niet alleen om een praktische oplossing te bieden, maar ook om uw woonervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze in Lelystad geplaatste dakkapellen zijn niet zomaar een toevoeging aan uw huis; ze vertegenwoordigen een verrijking van uw leefcomfort:

 • Ingebouwde Insectenhorren: Laat frisse lucht binnen zonder het gezelschap van insecten. Dankzij onze maatwerk horren, die naadloos zijn ingebouwd, blijft uw huis insectenvrij.
 • Uitgebreide Ventilatieopties: Een gezond binnenklimaat start met goede ventilatie. Wij bieden diverse ventilatiemogelijkheden aan, afgestemd op uw behoeften, zodat uw woning altijd van verse lucht is voorzien.
 • Rooftop Airco’s: Zwoele zomers? Geen zorgen. Met onze efficiënte rooftop airco’s behoudt u een comfortabele temperatuur op uw zolder, zelfs tijdens de warmste dagen.
 • Kozijnindeling op Maat: U heeft de volledige vrijheid in het bepalen van de indeling en het aantal ramen in uw dakkapel, waardoor deze volledig in lijn is met uw persoonlijke voorkeur en de esthetiek van uw woning.
 • Eigen Stijlaccenten: Met een ruim assortiment aan finishes, kleuren en materialen, kunt u uw dakkapel een unieke touch geven die het onderscheidt.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een subtiele look of het summum van luxe, bij Blok realiseren we uw visie.

prefab dakkapel met luxe opties