Dakkapel kosten en Dakkapel prijzen

Kosten en prijzen

Dakkapel kosten en dakkapel prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren zoals, de afmeting en het materiaal van uw dakkapel. Elke dakkapel is uniek, maatwerk en op uw wensen samengesteld wat uiteraard ook invloed heeft op de dakkapel kosten. Tevens zijn er veel verschillende soorten en maten dakkapellen. Zo heb je bijvoorbeeld een dakkapel met plat dak, een dakkapel met schuin dak, een dakkapel met een enkelzijdig verhoogde nok en een dakkapel met dubbelzijdig verhoogde nok. Een dakkapel kan van hout zijn maar een dakkapel kan ook van kunststof zijn. Wilt u een dakkapel met houten kozijnen of een dakkapel met kunststof kozijnen, dit kan bij Blok dakkapellen allemaal. De dakkapel kozijnen worden geheel naar uw wens ingedeeld en kunnen dus vaste ramen hebben maar ook draai-kiep-ramen dit alles heeft invloed op uw dakkapel kosten dus de uiteindelijke dakkapel prijzen.

Dakkapel hoogte

Tegenwoordig zijn in veel gevallen ook hogere dakkapellen toegestaan. Vroeger was een standaard kozijnhoogte van een dakkapel 125cm waardoor uw dakkapel een totale hoogte kreeg van 150 cm. Nu zijn er ook dakkapellen met een kozijnhoogte van 150cm dit houd in dat uw dakkapel een totale hoogte krijgt van 175 cm. Dit betekend nog meer ruimte binnen in de kamer. Het nadeel is dat dit wel meer dakkapel kosten met zich mee brengt omdat het dakkapel hoger word dan de standaard hoogte. De dakkapel prijzen zullen dan ook anders zijn van dakkapellen die 175cm hoog zijn.

Tevens zijn er nog verschillende opties voor dakkapellen zoals bijvoorbeeld ventilatierooster, insecten horren, afvoeren afval en rolluiken.

Dakkapel Emmeloord
150cm hoog
Dakkapel 175 cm hoog
175cm hoog

In de bovenstaande afbeeldingen ziet u het verschil tussen een dakkapel van 150 cm hoog en 175 cm hoog.

Dakkapel offerte aanvragen

Wij maken gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte voor uw gewenste dakkapel. Eén van onze adviseurs kan kosteloos bij u langskomen. Hij zal met u de wensen en mogelijkheden van een dakkapel met u bespreken. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en hebben veel bouwkundige kennis van alles soorten daken en geven de juiste adviezen voordat u overgaat tot de aanschaf van een dakkapel. Dus het eerste gesprek brengt al duidelijkheid met zich mee en het fijne is dat er geen dakkapel kosten aan vast zitten want dit gesprek is gratis.

Dakkapel kosten liggen in uw handen

U kunt een dakkapel zo duur maken als uzelf wilt. Wij van Blok dakkapellen bieden de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en werken alleen met de beste materialen.

Ook hebben wij voor onze dakkapellen bijvoorbeeld rolluiken, screens en zonwerend glas speciaal afgestemd op onze dakkapellen. Dus wat u ook beslist, bij ons bent u het voordeligst uit voor een dakkapel oftewel zeer lage dakkapel kosten. Hieronder hebben wij enkele prijzen van dakkapellen getoond zodat u ziet wat de dakkapel kosten ongeveer zijn.

Dakkapel prijsvoorbeelden

De hierboven genoemde prijzen zijn gemiddelde prijzen. Deze kunnen dagelijks veranderen vanwege prijsverhogingen van materialen en dieseltoeslag.

Wat biedt Blok dakkapellen

 

Niet alleen de dakkapel kosten oftewel de dakkapel prijzen is natuurlijk belangrijk maar ook de service en garantie. Wij vinden het belangrijk dat u ook goed geholpen wordt en dat u zekerheid heeft. Daarom hebben wij een 24/7 servicedienst en geven wij standaard 15 jaar garantie.


Hoe snel plaatsen wij uw dakkapel?

In veel gevallen kunnen wij de dakkapel plaatsen binnen 3 weken na tekenen van de dakkapel offerte. Snelle beslisser die de dakkapel offerte binnen 14 dagen tekenen ontvangen een extra korting. Elke maand hebben wij een dakkapel actie welke u voorziet van nog eens extra’s en kortingen. Bekijk hier welke dakkapel actie wij deze maand voor u op het programma hebben staan.

Wij plaatsen de dakkapellen bijna overal in Nederland. Waddeneilanden zijn uitgezonderd. Het plaatsen zelf duurt minder dan een dag.

Voor vragen over dakkapel kosten kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan u graag te woord.

U kunt bij ons ook terecht voor

U kunt ook bij ons terecht voor:

  • traditionele dakkapellen welke met de hand in de stijl van uw woning wordt gebouwd
  • een dakrijder waarbij we de nok van uw dak verhogen
  • dakramen in alle soorten en maten
  • het vervangen van een dakkapel of renovatie
  • compleet aftimmeren van de ruimte (zelfs met tussenwanden)

Mist u nog iets in dit lijstje? Vraag het gerust bij ons na. Wij kunnen u ook terugbellen als u dat liever heeft.