Op zoek naar een betaalbare dakkapel in Kampen zonder concessies aan kwaliteit? Ontdek dan Blok dakkapellen!

Wij zijn specialisten in het plaatsen van prefab dakkapellen, zowel in kunststof als hout. Altijd op maat gemaakt, zodat we perfect inspelen op jouw wensen.

Naast de vakkundige plaatsing van je dakkapel in Kampen, zorgen we ook voor de fijnste afwerking tot in de kleinste details. Wil je een zorgeloze verbouwing? Wij regelen het graag voor je, van A tot Z!

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

prefab dakkapel kampen

Een dakkapel in Kampen, perfect op maat voor u

Bij Blok Dakkapellen maken we de dakkapel die naadloos aansluit op jouw wensen. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, kleur van de kozijnen, zijwangen of de dakrand – alles is haalbaar. Jij kiest het kozijntype en de afwerking, zowel binnen als buiten. Hebben je buren in Kampen een prachtige dakkapel waar je van onder de indruk bent? Wij zorgen dat je dezelfde uitstraling krijgt!

Deskundig advies, gewoon bij u thuis in Kampen!

Het fundament van een goede keuze is een degelijk advies. Onze adviseur komt daarom met alle plezier bij u thuis in Kampen. Zo kunt u ons beter leren kennen en direct uw wensen kenbaar maken. Dankzij zijn expertise en inzicht ter plaatse, biedt hij het beste advies voor uw ideale dakkapel. En goed om te weten: hij maakt geheel vrijblijvend een offerte voor u op, zonder enige kosten.

Zekerheid met onze royaal uitgebreide garantie

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze speerpunten. We willen dat u jarenlang met vertrouwen en plezier geniet van uw dakkapel. Daarom bieden we een uitgebreide garantie op onze producten. Op al onze dakkapellen geven we een genereuze garantieperiode van wel 15 jaar. Uw investering in een dakkapel is tevens een investering in uw gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning in Kampen

In Kampen is het vaak zo dat u voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van de woning geen vergunning nodig heeft. Maar wenst u een dakkapel aan de voor- of zijkant? Dan kan een vergunning wel vereist zijn. Als uw buren al een dakkapel hebben, neemt de kans toe dat ook u eenvoudig toestemming krijgt voor uw vergunning.

Mocht u ondersteuning wensen bij de vergunningsaanvraag, dan staan we voor u klaar. Wij regelen immers graag de gehele verbouwing voor u.

Samen sterk met een dakkapel in Kampen

Op zoek naar een betaalbare dakkapel in Kampen? Wat dacht u van samenwerken met de buren? Door gezamenlijk een dakkapel te plaatsen, bespaart u beiden flink. Daarnaast geeft het de huizen een harmonieuze en uniforme look. Het gezamenlijk regelen van vergunningen en coördineren van bouwactiviteiten kan bovendien het hele proces vereenvoudigen en vlotter laten verlopen.

 

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 Topredenen voor een Prefab Dakkapel van Kunststof in Kampen

Een dakkapel kan een fantastische meerwaarde zijn voor uw woning in Kampen, zowel in functionaliteit als uitstraling. Denkt u aan een dakkapel? Hier zijn zeven redenen waarom een prefab kunststof model een uitstekende keuze is:

 1. Efficiënte Installatie: Omdat prefab dakkapellen al in de fabriek vervaardigd worden, zijn ze in een mum van tijd en zonder veel overlast bij u thuis geplaatst.
 2. Duurzaamheid: Kunststof is robuust en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van de dakkapel.
 3. Onderhoudsvriendelijk: Een groot pluspunt van kunststof is dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Geen schilderwerk nodig, en een simpele schoonmaakbeurt houdt het in topconditie.
 4. Energiebesparing: Dankzij de goede isolatie van kunststof kan je woning energie-efficiënter worden, wat zich vertaalt in een lagere energierekening.
 5. Modern Design: Kunststof dakkapellen bieden een eigentijdse, strakke look die de esthetische waarde van uw woning verhoogt.
 6. Kostenefficiënt: Op de lange termijn zijn de duurzaamheid en het lage onderhoud van kunststof dakkapellen een slimme investering.
 7. Eco-bewust: De productie en het recyclageproces van kunststof zijn vaak milieuvriendelijker dan die van andere materialen.

Samengevat: Een prefab dakkapel van kunststof in Kampen is de ideale mix van snelheid, duurzaamheid, stijl en kostenefficiëntie.

Comfort in Luxe Opties

Bij Blok Dakkapellen gaan we verder dan alleen het bieden van functionaliteit; we zetten in op maximaal comfort. Onze dakkapellen, geplaatst in Kampen, zijn niet zomaar een toevoeging aan uw huis, maar een echte upgrade in woonbeleving:

 • Ingebouwde Insectenhorren: Laat frisse lucht binnen, maar houd ongewenste insecten buiten. Onze op maat gemaakte horren zijn naadloos geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.
 • Ventilatie naar Wens: Een gezond binnenklimaat begint bij goede ventilatie. Wij bieden diverse opties, zodat uw woning altijd van verse lucht is voorzien.
 • Rooftop Airco’s: Voor die hete zomerdagen waarop de zolder broeierig wordt, bieden onze rooftop airco’s verkoeling en comfort.
 • Kozijnindeling Op Maat: Bepaal zelf de lay-out en het aantal ramen in uw dakkapel, zodat het geheel aansluit bij uw voorkeuren en de stijl van uw woning.
 • Persoonlijke Touch: Geef uw dakkapel een uniek karakter met een ruime keuze aan afwerkingen, kleuren en materialen.

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een subtiel design of het summum van luxe, bij Blok-Dakkapellen realiseren we uw visie.