Op zoek naar een kwalitatief en betaalbaar dakkapel in Hierden? Blok Dakkapellen staat voor u klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van prefab dakkapellen, zowel in kunststof als hout, die perfect aansluiten bij uw wensen en woning.

Naast vakkundige installatie bieden wij ook opties voor een complete afwerking. Laat ons het hele verbouwingsproces voor u regelen, van begin tot eind, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Bereken zelf direct de prijs, of plan een gratis huisbezoek in voor advies op maat.

Voordelen van Blok dakkapellen

 • Laagste prijsgarantie
 • 15 jaar garantie
 • Compleet een dakkapel in 1 dag
 • Snel geplaatst in Hierden en omgeving
 • Gratis advies op maat bij u thuis
 • Ook de vergunning kunnen wij verzorgen
logos blok dakkapellen

De laagste prijs & 15 jaar Garantie

Maatwerk

Wij bouwen uw dakkapel geheel naar wens, zowel van hout als kunststof.

Beste prijs

Wij garanderen de goedkoopste te zijn. Bekijk onze offerte maar.

Hoge isolatienorm

Onze dakkapellen voldoen aan de hoogste isolatienormen.

Wij plaatsen dakkapellen in Hierden en omstreken

En In deze BUURTEN & wijken komen wij ook:

 • Centrum Hierden
 • Het Hoge Veld
 • Oostermeenthe
 • Landgoed Veldwijk

OOK BIJ BLOK MOGELIJK

AFWERKING VAN A TOT Z

Wij kunnen uw dakkapel in Hierden volledig afwerken. Denk hierbij aan:

 • Plafond voorzien van inbouwverlichting
 • Aanhelen van wanden/stucen
 • Stopcontacten of verlichtingspunten bijmaken
 • Vensterbank maken
 • (Tussen)wanden plaatsen
 • En nog veel meer...

Een dakkapel in Hierden, volledig aangepast aan uw wensen en budget

In Hierden vervaardigt Blok uw dakkapel volgens uw precieze specificaties, of u nu de voorkeur geeft aan een schuin of plat dak. U bepaalt zelf de afmetingen, de kleur van de kozijnen, de zijwangen en de dakrand. Ook het ontwerp van het kozijn en de afwerking, zowel binnen als buiten, kiest u helemaal zelf. Heeft u een dakkapel bij uw buren in Hierden gezien die u aanspreekt? Vertel het ons, en wij zorgen ervoor dat uw dakkapel net zo veel sfeer uitstraalt! Wist u dat wij ook in staat zijn om een dakraam te vervangen door een dakkapel?

dakkapel warmond - prefab dakkapel kunststof laten plaatsen

Ontvang in 2 minuten een maatwerkprijs

Gratis deskundig advies aan huis in Hierden en omgeving

Het verkrijgen van het juiste advies is cruciaal. Daarom bezoekt onze expert u graag thuis in Hierden voor een persoonlijk gesprek. Dit biedt u een helder beeld van wie we zijn en geeft u de gelegenheid om al uw wensen kenbaar te maken. Door een directe beoordeling van uw situatie ter plaatse kan onze adviseur u optimaal ondersteunen bij het kiezen van de perfecte dakkapel en de mogelijkheden die daarbij horen. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende en gratis offerte op maat. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

dakkapel adviseur

Is in Hierden een dakkapel vergunning nodig?

In Hierden heeft u doorgaans geen omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterkant van uw woning. Echter, voor de installatie van een dakkapel aan de voorzijde of zijkant kan een vergunning vereist zijn. Het bestaan van een dakkapel bij naburige woningen kan de kans op goedkeuring in uw geval verhogen, hoewel dit afhankelijk is van het gemeentebeleid.

Ondersteuning bij het aanvragen van een vergunning

Wij zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het aanvragen van uw vergunning en bieden begeleiding tijdens het volledige bouwproces.

Garantie en betrouwbaarheid

Onze focus ligt op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Om te verzekeren dat u jarenlang plezier heeft van uw dakkapel, bieden wij een uitgebreide garantieperiode.

Garantiebeleid voor dakkapellen in Hierden

Voor de dakkapellen die wij plaatsen in Hierden, hanteren we een royale garantie van 15 jaar. Een investering in een dakkapel via ons bedrijf staat gelijk aan een investering in duurzame zekerheid.

Meer prijsvoordeel wanneer de buren ook een dakkapel nemen

Overweegt u een voordelige dakkapel in Hierden of in de omgeving? Heeft u al overwogen om dit samen met uw buren te doen? Door gezamenlijk een dakkapel te installeren, kunt u flink besparen op de kosten en zorgt u bovendien voor een harmonieuze uitstraling van de woningen. Het samen aanvragen van de vereiste vergunningen en het coördineren van de bouwwerkzaamheden kan het hele proces efficiënter en vlotter maken.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

De pluspunten van een prefab kunststof dakkapel

Het toevoegen van een dakkapel aan uw woning in Hierden verbetert niet alleen de functionaliteit, maar verhoogt ook de esthetische waarde. Overweegt u de installatie van een dakkapel? Denk dan eens aan een prefab model van kunststof, omwille van deze voordelen:

 • Snelle montage: Prefab dakkapellen worden vooraf in de fabriek samengesteld, wat leidt tot een snelle en schone montage op locatie, waardoor de overlast voor u beperkt blijft en de bouwtijd korter is.
 • Langdurige Bestendigheid: Kunststof staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, wat bijdraagt aan een langere levensduur van uw dakkapel zonder veel onderhoud.
 • Minimaal Onderhoud: Kunststof dakkapellen vergen weinig onderhoud. Vergeet het periodiek schilderen of behandelen van hout; een simpele schoonmaak is voldoende om het materiaal mooi te houden.
 • Energie-efficiëntie: De isolerende eigenschappen van kunststof helpen de energie-efficiëntie van uw woning te verhogen, wat kan resulteren in lagere energiekosten.
 • Moderne Look: Kunststof dakkapellen bieden een moderne, strakke look die uw huis een esthetische boost geeft.
 • Kosteneffectief: Door de duurzaamheid en het geringe onderhoud zijn kunststof dakkapellen op lange termijn een kosteneffectieve keuze.

Geavanceerde comfortopties voor uw thuisgenot

Bij Blok gaan we verder dan alleen praktische oplossingen; we verrijken uw woonervaring. De door ons in Hierden geïnstalleerde dakkapellen zijn meer dan een toevoeging aan uw huis; ze verhogen uw comfort op diverse manieren:
 • Ingebouwde Horren: Geniet van frisse lucht zonder zorgen over insecten. Onze op maat gemaakte horren zijn naadloos geïntegreerd om uw interieur vrij van ongedierte te houden.
 • Geavanceerde Ventilatie-opties: Een optimaal leefklimaat begint met goede ventilatie. We bieden diverse ventilatieopties die aansluiten bij uw persoonlijke behoeften, voor continue aanvoer van frisse lucht.
 • Rooftop Airconditioning: Overleef de warme zomermaanden comfortabel. Met onze krachtige rooftop airconditioningunits blijft uw bovenverdieping ook tijdens hittegolven koel en aangenaam.
 • Aangepaste Raamindeling: U kunt de indeling en het aantal ramen in uw dakkapel zelf bepalen, volledig naar uw smaak en de architectuur van uw huis.
 • Persoonlijke Afwerkingsdetails: Kies uit ons uitgebreide assortiment afwerkingen, kleuren en materialen om uw dakkapel een unieke, persoonlijke touch te geven.