Dakkapel laten plaatsen in Den Haag

Wilt u een dakkapel laten plaatsen in de regio van Den Haag dan bent u bij Blok Dakkapellen aan het juiste adres! Wij plaatsen namelijk door heel Nederland een dakkapel. Zoekt u een gespecialiseerd dakkapellenbedrijf die binnen 1 dag een dakkapel kan plaatsen in Den Haag en omstreken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Blok-dakkapellen.nl

Waarom u zou kiezen voor Blok-dakkapellen.nl? Dat zullen wij u uitleggen. Om te beginnen hebben wij bijzonder veel ervaring in het plaatsen van verschillende soorten dakkapellen. Niet alleen zijn wij bekend met de standaard rijtjes woningen maar ook met portiekwoningen, vrijstaande woningen, en traditionele bouwwerken. Ook uw woning is voor ons dus geen probleem.

De dakkapellen die wij plaatsen in Den Haag zijn meestal van kunststof. Dit heeft ermee te maken dat kunststof zeer onderhoudsvriendelijk is, goedkoop is, en snel is geplaatst. Kunststof is ook een zeer duurzaam materiaal en gaat langer mee dan hout. Uiteraard worden er in Den Haag ook houten dakkapellen gemonteerd, maar vaker op een woning met een klassieke of traditionele bouwstijl waarbij de uitstraling in takt moet blijven. Of je nu voor hout of kunststof kiest, in beide gevallen krijg je standaard 15 jaar garantie bij ons!

Betaalbare kwaliteit

Bij Blok-dakkapellen.nl kunt u goedkoop een dakkapel kopen zonder in te leveren op de kwaliteit. Dit komt doordat wij veel dakkapellen verkopen en plaatsen in onder andere Den Haag, en groot in kunnen kopen, waardoor wij ook meer korting krijgen bij de fabrikant. Van deze korting profiteert ú dus ook!

Specialisten aan het werk

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zeer vakkundig. Ze doen het werk met plezier en dat komt ten goede van de kwaliteit, afwerking, en communicatie. Meedenken is ook van onze sterke punten. Vaak zijn er dingen die eenvoudiger of goedkoper kunnen, en die zaken delen we graag met u. Wij denken graag met u mee want uiteindelijk willen wij op ieder adres in Den Haag een mooi dakkapel op het dak achterlaat en een tevreden klant toevoegen aan ons portfolio.

Plat dak, schuin dak, of een verhoogde nok

Blok-dakkapellen.nl levert maatwerk en prefab dakkapellen. Hierbij kunt u kiezen uit een dakkapel met plat dak, schuin dak, of verhoogde nok. Het platte of schuine dak is redelijk standaard, maar een verhoogde nok is een stuk specifieker. Mocht u hierin interesse hebben dan raden wij u aan met ons contact op te nemen en gratis en vrijblijvend eens in gesprek te gaan met een van onze dakkapeladviseurs.

Wat kost een dakkapel

De dakkapelprijs kunt u op 3 manieren laten berekenen bij ons! De eerste optie is door gebruik te maken van onze slimme dakkapel configurator. Zodoende kunt u snel en gemakkelijk direct de prijs berekenen zodat u een nauwkeurige inschatting heeft van wat het gaat kosten. Een dakkapel plaatsen in Den Haag kost u evenveel als Rotterdam of andere stad. De locatie maakt dus niet uit. De tweede optie door gebruik te maken van ons offerte formulier. Wij rekenen voor u uit wat het precies gaat kosten. Hierbij kunt u specifieke wensen opgeven die bij de configurator niet meegenomen worden. Tot slot kunt u ook een van onze mensen langs laten komen voor een maatwerk offerte waarbij we meteen alle mogelijkheden bespreken. Ook dit is gratis en vrijblijvend! Neem hiervoor contact op via het contactformulier of via de bel mij terug optie.

Blok dakkapellen neemt alle u zorgen uit handen.

Blok dakkapellen kan al uw zorgen uit handen nemen zoals bijvoorbeeld uw gehele zolderverbouwing van A tot Z te regelen. Wij kunnen naast het plaatsen van een dakkapel ook voor u realiseren: Vlieringen, wanden en deuren. Ons personeel is professioneel, vakkundig, goed opgeleid en vooral prettig in de omgang en zeer gemotiveerd. Dit heeft als voordeel dat ons personeel goed op elkaar is ingespeeld en daardoor efficiënter kunnen werken.

Blok dakkapellen verzorgt niet alleen voor u een prachtig dakkapel Den Haag op uw woning, maar ook voor een uiterst goede service. Ook verzorgen wij tegen meerprijs de bouwvergunning / omgevingsvergunning en de benodigde tekeningen voor de aanvraag van uw dakkapel Den Haag. Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft? Dit kunt u zien op onze vergunningspagina. Ook kunt u zien wat de gemeente eisen zijn in Den Haag ( klik hier )

Extra korting bovenop uw dakkapel Den Haag.

Wij geven regelmatig extra korting of hebben andere interessante acties. Op onze dakkapelactie pagina ziet u de meest recente aanbieding. Mocht u en uw buren in Den Haag samen een dakkapel willen dan kunnen wij een extra scherpe prijs berekenen. Zelfs wanneer u samen met een familielid, collega, of vriend besluit een dakkapel te laten plaatsen via ons! Neem dus gerust contact met ons op.

Dakkapel Den Haag voor ondernemers en voor bedrijven.

Voor het bedrijfsleven hebben wij de Dakkapel Den Haag. Ondernemers kunnen uiteraard ook terecht bij Blok dakkapellen voor zowel prefab of traditioneel gebouwde dakkapellen of kozijnen van zowel hout als van kunststof. Onze dakkapellen zijn gemaakt van de best verkrijgbare materialen waarbij het dak zelfs een geïntegreerd watersysteem heeft!

EPDM of Royalgum met leislag gebruiken wij als dakbedekking. De materialen voor onze dakkapellen zijn bijvoorbeeld Trespa 6 mm, W.B.P multiplex, red ceder of Keralit. Ook kunnen wij het dakkapel voorzien van rolluiken of screens. Deze worden volledig verwerkt achter het boeideel waardoor deze niet meer zichtbaar  zijn. De kunststof kozijnen zijn leverbaar in verschillende RAL kleuren en van een verdiept profiel voorzien.

Een standaard dakkapel van Blok dakkapellen word met een overstek van 12 centimeter rondom voorzien, maar kan ook breder worden geleverd. Boeidelen van een dakkapel kunnen zowel keralit, wbp multiplex, trespa, red cedar, of juist met een geprofileerd boeideel van aluminium geleverd worden. Blok dakkapellen hanteert een korte levertijd en vooral zeer aantrekkelijke dakkapel prijzen op onze dakkapellen. Gemiddeld hebben wij een levertijd van circa 3 a 4 weken inclusief kozijnen, glas, rolluiken. Voor iedere stijl en wensen kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u weten wat Blok dakkapellen voor uw bedrijf kunt betekenen neemt u dan voor meer informatie contact met ons op.

Woont u in Den Haag of omstreken? Vraag dan een gratis offerte aan, of bereken hem eenvoudig zelf!