Dakkapel Den Haag is Blok dakkapellen uw dakkapel specialist .

Dakkapel Den Haag is Blok dakkapellen uw dakkapel specialist bij uitstek. Blok dakkapellen is vooral werkzaam door heel Nederland zo ook in Den Haag. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en bestaat uit zeer nette en vakkundige medewerkers. Wij Blok dakkapellen zijn de dakkapel specialist kunnen u in 1 dag kunnen voorzien van een uiterst hoogwaardig dakkapel Den Haag.

Als dakkapel specialist kunnen wij met onze medewerkers u bijvoorbeeld van een dakkapel Den Haag op zowel de voor als achtergevel voorzien in 1 dag. Blok dakkapellen uw dakkapel specialist vind dan ook dat onze taak niet alleen bestaat uit het plaatsen van een dakkapel. Ook vinden wij het belangrijk om als bedrijf met onze kennis goed en vakkundig met onze klanten mee te denken.

Dit heeft als resultaat dat het dakkapel u niet alleen meer ruimte oplevert maar zo ook een eenheid vormt met uw woning. Uw woning zal dan ook met een dakkapel Den Haag van Blok dakkapellen zijn uitstraling behouden.

Dus bent u op zoek naar een betaalbaar dakkapel welke door een dakkapel specialist bij u in Den Haag zal worden gemonteerd? Dan bent u bij Blok dakkapellen aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat dan ook bijvoorbeeld uit een kunststof dakkapel of een hout dakkapel.

Wij leveren tevens een dakkapel platdak, of een dakkapel schuindak ( dit is een dakkapel met een slepend dak met dakpannen). Zo bouwen wij ook diverse verhoogde nokken. Benieuwd of nieuwsgierig geworden wat Blok dakkapellen voor u kan betekenen en/of wilt u een persoonlijk gesprek met onze adviseur. Dat kan deze zal geheel vrijblijvend bij u langs komt om samen met u, uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Bent u geïnteresseerd neemt u dan vandaag nog contact met ons op of vult u ons offerte formulier in.

 

Blok dakkapellen neemt alle u zorgen uit handen.

Blok dakkapellen kan al uw zorgen uit handen nemen zoals bijvoorbeeld uw gehele zolderverbouwing van A tot Z te regelen. Wij kunnen naast het plaatsen van een dakkapel ook voor u realiseren: Vlieringen, wanden en deuren. Ons personeel is professioneel, vakkundig, goed opgeleid en vooral prettig in de omgang en zeer gemotiveerd. Dit heeft als voordeel dat ons personeel goed op elkaar is ingespeeld en daardoor efficiënter kunnen werken.

Blok dakkapellen verzorgt niet alleen voor u een prachtig dakkapel Den Haag op uw woning, maar ook voor een uiterst goede service. Ook verzorgen wij geheel kosteloos de bouwvergunning / omgevingsvergunning en de benodigde tekeningen voor de aanvraag van uw dakkapel Den Haag. Wilt u weten of u een omgevingsvergunning nodig heeft? Dit kunt u zien op onze vergunningspagina. Ook kunt u zien wat de gemeente eisen zijn in Den Haag ( klik hier )

Extra korting bovenop uw dakkapel Den Haag.

Op onze dakkapel prijzen pagina hebben wij diverse dakkapel prijzen vermeld met de daarbij behorende dakkapel afmetingen. Deze dakkapel prijzen zijn slechts een dakkapel indicatie. Al onze dakkapel prijzen zijn inclusief 21% BTW en de 6% regeling op montage van uw dakkapel Den Haag . Heeft u in de planning staan om meerdere dakkapellen te laten plaatsen zoals bijvoorbeeld met uw buren, collega’s, vrienden, familie etc. of een dakkapellen project zoals een bewonersvereniging informeert u dan naar onze speciale tarieven en de daarbij kortingen op de dakkapel prijzen die wij dan hanteren voor meerdere dakkapellen.

Blok dakkapellen hanteert de regel: meerdere dakkapel Den Haag afname betekend nog meer dakkapel voordeel!! Bent u van plan meerdere dakkapellen bij ons af te nemen en benieuwd wat voor u de mogelijkheden, wat de dakkapel Den Haag kost of wilt u een dakkapel prijs weten neemt u dan voor meer informatie contact met ons op. Ook kan een van onze dakkapel adviseurs geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Onze adviseur kan u tijdens dit gesprek dan informeren over de mogelijkheden en helpen bij het maken van uw keuze waarna u een dakkapel offerte op maat zult ontvangen. Deze dakkapel offerte zal geheel gebaseerd zijn op uw wensen en mogelijkheden. Ook levert en monteert Blok dakkapellen kunststof kozijnen, rolluiken en screens zowel handbediend als elektrisch voor een dakkapel Den Haag of voor uw woning.

Wilt u weten hoe snel Blok dakkapellen u van dienst kan zijn? Dit kunt u zien op onze homepagina.

Dakkapel Den Haag voor ondernemers en voor bedrijven.

Voor het bedrijfsleven hebben wij de Dakkapel Den Haag. Ondernemers kunnen uiteraard ook terecht bij Blok dakkapellen voor zowel prefab of traditioneel gebouwde dakkapellen of kozijnen van zowel hout als van kunststof. Al onze dakkapellen zijn vervaardigd  met hoogwaardige materialen en ook het dak heeft een geïntegreerd watersysteem.

Als dakbedekking  gebruiken wij EPDM of Royalgum met leislag. De materialen voor onze dakkapellen zijn bijvoorbeeld Trespa 6 mm, W.B.P multiplex, red ceder of Keralit. Ook kunnen wij het dakkapel voorzien van rolluiken of screens. Deze worden volledig verwerkt achter het boeideel waardoor deze niet meer zichtbaar  zijn. De kunststof kozijnen leveren wij in diverse Ral kleuren en zijn voorzien van een verdiept profiel.

Een dakkapel van Blok dakkapellen word standaard voorzien van een overstek van rondom 12 cm en kunnen indien gewenst ook breder geleverd worden. Boeidelen van een dakkapel kunnen zowel keralit, red cedar, wbp multiplex, trespa of juist een aluminium geprofileerd boeideel geleverd worden. Blok dakkapellen hanteert een korte levertijd en vooral zeer aantrekkelijke dakkapel prijzen op onze dakkapellen. Gemiddeld hebben wij een levertijd van circa 3 a 4 weken inclusief kozijnen, glas, rolluiken. Voor iedere stijl en wensen kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u weten wat Blok dakkapellen voor uw bedrijf kunt betekenen neemt u dan voor meer informatie contact met ons op.

Een dakkapel offerte of prijsindicatie bij Blok dakkapellen

Bent u zich aan het oriënteren op dakkapel prijzen of bent u serieus opzoek naar een dakkapel Den Haag laat ons dan voor u kijken wat uw dakkapel kost! Wij hebben op onze website bij dakkapel prijzen  diverse dakkapel afmetingen met daarbij de bijhorende dakkapel prijzen vermeld. Ook kunt u bij Blok dakkapellen ons dakkapel offerte formulier invullen zodat u van ons een indicatieve dakkapel offerte zult ontvangen.

Ook kunt u ervoor kiezen om geheel vrijblijvend een dakkapel adviseur van ons bij u langs te laten komen. Hij zal samen met u de mogelijkheden bespreken en uw wensen verwerken tot een dakkapel offerte op maat, deze is geheel vrijblijvend. De dakkapel prijzen die wij vermelden zijn slechts een indicatie en kunnen eventueel afwijken van de oorspronkelijke situatie. Blok dakkapellen adviseert daarom ook indien gewenst om geheel vrijblijvend onze dakkapellen adviseur bij
u langs te laten komen en het geheel met u te bekijken, op te meten en de wensen met u te bespreken waarna u een dakkapel offerte op maat zult ontvangen. Onze dakkapel adviseurs rijden van ma t/m za ook sávonds. Bent u geïnteresseerd in een dakkapel Den Haag of heeft u een vraag. Neemt u dan vandaag nog contact met ons op wij staan u graag te woord.

Vraag gratis een offerte aan