Op zoek naar een betaalbare dakkapel in Delft zonder compromissen op kwaliteit? Ontdek dan de expertise van Blok dakkapellen!

Wij specialiseren ons in het plaatsen van prefab dakkapellen, zowel in kunststof als hout. Altijd op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen.

Buiten het vakkundig installeren van de dakkapel in Delft, verzorgen we ook de afwerking tot in de perfectie. Wens je een zorgeloze ervaring? Laat dan de gehele verbouwing van begin tot eind door ons regelen!

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

prefab dakkapel delfst

Een dakkapel in Delft, perfect afgestemd op uw wensen

Bij Blok Dakkapellen creëren we de dakkapel die naadloos past bij jouw visie. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, de kleur van de kozijnen, zijwangen, of dakrand – jouw keuze staat centraal. Bepaal zelf het type kozijn en de afwerking van zowel binnen als buiten. En als je buren in Delft een schitterende dakkapel hebben waar jij ook van droomt? Wij maken die droom werkelijkheid!

Deskundig advies, gewoon bij u thuis in Delft!

Het juiste advies is goud waard. Daarom komt onze specialist met plezier bij jou thuis in Delft. Leer ons beter kennen en deel direct je wensen. Omdat onze adviseur ter plekke de situatie beoordeelt, voorziet hij je van het beste advies voor jouw ideale dakkapel. En als bonus? Hij maakt geheel vrijblijvend een offerte voor je op, zonder kosten.

Zekerheid door onze omvangrijke garantie!

Voor ons zijn kwaliteit en duurzaamheid prioriteit. We willen dat je jarenlang met plezier en zonder zorgen van je dakkapel geniet. Daarom bieden we je een uitgebreide garantie aan. Op al onze dakkapellen geven we een genereuze garantie van wel 15 jaar. Je investering in een dakkapel is tevens een investering in jouw gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning in Delft

In Delft is voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van je woning vaak geen vergunning nodig. Overweeg je echter een dakkapel aan de voor- of zijkant? Dan kan het zijn dat je een vergunning nodig hebt. Maar, heeft je buur al een dakkapel? Dit kan de kans vergroten dat ook jij groen licht krijgt voor je vergunning.

Mocht je ondersteuning nodig hebben bij de vergunningsaanvraag, dan staan wij voor je klaar. Immers, we kunnen het volledige verbouwproces van A tot Z voor je regelen.

Samen met de buren een dakkapel in Delft?

Denk je aan een voordelige dakkapel in Delft? Overweeg dan de kracht van samenwerking en plaats samen met je buren een dakkapel. Dit levert niet alleen een mooie kostenbesparing op voor jullie beiden, maar geeft de huizen ook een harmonieuze uitstraling. Plus, gezamenlijk vergunningen aanvragen en bouwactiviteiten coördineren kan alles vlotter en gestroomlijnder laten lopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 Redenen om te kiezen voor een Prefab Dakkapel van Kunststof in Delft

Overweeg je een dakkapel voor je woning in Delft? Naast functionaliteit en esthetiek zijn er tal van redenen om voor een prefab kunststof model te kiezen:

 1. Snelle Installatie: Dankzij de voorproductie in de fabriek worden prefab dakkapellen vlot en efficiënt op je woning geplaatst. Zo beperk je de bouwoverlast en tijdsduur.
 2. Duurzaamheid: Kunststof staat bekend om zijn weerbestendigheid en duurzaamheid. Dit betekent: minder onderhoud en een dakkapel die langer meegaat.
 3. Weinig Onderhoud: Kunststof is bijna onderhoudsvrij. Geen terugkerende schilderklussen zoals bij hout. Even schoonmaken en het lijkt weer als nieuw!
 4. Energiebesparend: De isolerende eigenschappen van kunststof verbeteren de energie-efficiëntie van je woning, wat kan resulteren in lagere energierekeningen.
 5. Modern Design: Kunststof dakkapellen bieden een strak en hedendaags design, een boost voor de uitstraling van je woning.
 6. Kosten-Efficiënt: Op de lange termijn kan een kunststof dakkapel financiële voordelen bieden door zijn duurzaamheid en lage onderhoudskosten.
 7. Eco-Vriendelijk: De productie en recyclageprocessen van kunststof dakkapellen zijn vaak milieuvriendelijker dan die van andere materialen.

Exclusieve Extra’s Voor Jouw Woongemak

Bij Blok Dakkapellen draait het niet enkel om praktische oplossingen, maar vooral om ultiem wooncomfort. Onze dakkapellen die we in Delft realiseren, gaan verder dan alleen een toevoeging aan je huis: ze verrijken je woongenot:

 • Ingebouwde Insectenhorren: Laat de frisse lucht binnen zonder ongewenste gasten. Onze op maat gemaakte horren zijn naadloos geïntegreerd en gebruiksvriendelijk.
 • Ventilatie naar Wens: Een gezond leefklimaat begint bij de juiste ventilatie. We bieden diverse opties, afgestemd op jouw voorkeur, zodat je huis altijd fris aanvoelt.
 • Rooftop Airco’s: Tijdens warme zomerdagen bieden onze airco’s verkoeling op zolder. Zo blijft het zelfs op de heetste dagen aangenaam.
 • Kozijnindeling Op Maat: Jij bepaalt de look van je dakkapel, van de indeling tot het aantal ramen, zodat het perfect matcht met jouw smaak en woningstijl.
 • Eigen Stijlaccenten: Een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen staat klaar om jouw dakkapel die persoonlijke touch te geven.

Of je nu kiest voor een strak design of de volle luxe, bij Blok Dakkapellen maken we je wensen waar.

prefab dakkapel met luxe opties