Dakkapel Almere? Goedkoop en in 1 dag geplaatst

Woont u in Almere en wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw dak? Dan zit u bij ons goed! Wij plaatsen zowel houten als kunststof dakkapellen in slechts 1 dag tijd!

 

Dakkapel plaatsen in Almere

Blok-dakkapellen.nl komt regelmatig in Almere om een dakkapel te plaatsen. Wij plaatsen niet alleen op standaard rijtjeswoningen maar ook voor vrijstaande woningen en andere bouwobjecten. Geen woning is voor ons te gek. Zoekt u een dakkapelspecialist die ook in Almere gratis en vrijblijvend bij u thuis komt? Neem dan contact met ons op!

Inmiddels hebben wij Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, en Almere Hout al vele dakkapellen succesvol geplaatst en veel tevreden klanten hier in Flevoland kunnen toevoegen aan ons portfolio! Wilt u referenties zien? Kijk dan op ons Instagram account of in het fotoboek.

 

Laat de specialist het werk doen

Laat het plaatsen van een dakkapel in Almere aan de vakman over, en dat zijn wij! Wij plaatsen 6 dagen per week dakkapellen door heel Nederland, waaronder Almere/Flevoland. Ons team is zeer ervaren en meedenkend. Wij denken graag met u mee want wat uiteindelijk telt is het resultaat en dat u een positieve ervaring overhoud aan uw nieuwe aanwinst op het dak.

 

Waardevermeerdering van de woning

Investeren in een dakkapel is een goed idee! De woning wordt namelijk meer geld waard en ook makkelijker verkoopbaar. Je krijgt er namelijk veel extra ruimte en licht voor terug, en kunt eenvoudig een nutteloze zolderkamer omtoveren tot een prachtige luxe hobby, werk, of slaapkamer. In praktijk worden woningen met een dakkapel 7% sneller verkocht en haalt men in 95% van de gevallen ook de investering eruit.

 

Verschil tussen kunststof en hout

Een dakkapel van hout is op iedere woning te monteren, ook wanneer deze een traditionele bouwstijl kent. Kunststof wordt vaker toegepast op de modernere woning. Hout is qua aanschaf iets duurder dan kunststof en vergt ook iets meer onderhoud. Zo moet je het iedere 5 jaar laten schilderen om het houtwerk te beschermen tegen weersinvloeden. Een kunststof dakkapel is onderhoudsvriendelijk, duurzaam, goedkoop, en kan gemakkelijk in 1 dag geplaatst worden in Almere. Daarom kiezen veel mensen voor kunststof.

 

Plat dak / schuin dak / overige types

Bij ons kunt u terecht voor prefab dakkapellen welke kant en klaar uit de fabriek komen, welke uiteraard wel voldoen aan de opgegeven maten, maar ook voor zeer specifiek maatwerk waaronder een verhoogde nok. Een dakkapel met plat dak is het meest voorkomende type en wordt op de meeste rijtjeshuizen en 2 onder 1 kap gemonteerd. Een dakkapel met schuin dak wordt veel geplaatst op woningen met een flauw geschuind dak welke minder dan 35 graden is. Wanneer de zolderruimte een beperkte stahoogte heeft dan wordt er veelal gekozen voor een verhoogde nok om een groot aantal vierkante meters te vergroten welke de investering absoluut waard is.

 

Korting en voordeel

Regelmatig hebben wij aanbiedingen en kortingsacties waar u extra kunt profiteren. Hiermee bespaart u veel geld en is uw dakkapel goedkoper of krijgt u er verschillende opties of extra’s gratis bij. Een greep uit de acties die wij in het verleden hebben gehouden, en die mogelijk opnieuw terug komen zijn, gratis aftimmeren aan de binnenzijde, gratis insectenhorren, gratis ventilatie roosters, en interessante cashbacks.

Bent u van plan om samen met de buren in Almere en dakkapel aan te schaffen, benader dan ons voor een scherpe offerte! Wij leveren altijd topkwaliteit met 15 jaar garantie. Online kunt u via onze website zelf eenvoudig de prijs uitrekenen, maar wij komen ook gratis en vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. Ook de maatwerk offerte die daar eventueel uit volgt is gratis en vrijblijvend.

 

Vaak geen vergunning nodig

In Almere is vaak geen dakkapelvergunning nodig als het om de achterkant van de woning gaat. Wij kunnen u precies vertellen wanneer wel en wanneer niet. Ook kunnen wij de vergunningsaanvraag snel voor u afhandelen tegen een scherp tarief! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Dakkapel laten plaatsen in Almere? Bereken de prijs zelf, of laat een adviseur gratis en vrijblijvend langskomen!