Een dakkapel laten plaatsen in Alkmaar, toch goedkoop, zonder in te leveren op kwaliteit? Kies dan voor Blok dakkapellen.

We plaatsen prefab dakkapellen van kunststof en van hout. Wij leveren maatwerk zodat wij altijd mee kunnen gaan met uw wensen. 

Naast het plaatsen van een dakkapel in Alkmaar kunnen wij ook de afwerking verzorgen tot in de puntjes. Wij kunnen indien u wilt alle zorgen uit handen nemen en de verbouwing van A tot Z regelen.

Voordelen van Blok dakkapellen

Voordelen van een dakkapel​

dakkapel in alkmaar

Een dakkapel in Alkmaar voor u op maat

Bij Blok Dakkapellen creëren we uw dakkapel geheel naar wens. Van afmetingen tot kleurkeuze voor kozijnen, zijwangen en dakrand – alles is mogelijk. U bepaalt zelf het type kozijn en de afwerking binnen- en buitenzijde. Hebben uw buren in Alkmaar een dakkapel en wilt u dezelfde uitstraling? Wij kunnen dat voor u realiseren!

Gratis een adviseur bij u thuis

Goed advies vormt de basis. Daarom bezoekt onze adviseur u graag thuis in Alkmaar. Zo leert u ons bedrijf kennen en kunt u direct uw wensen delen. Doordat onze adviseur de situatie ter plekke kan inschatten, kan hij u optimaal adviseren en ondersteunen bij het kiezen van de perfecte dakkapel. Hij stelt geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte voor u op.

Onze uitgebreide garantie biedt zekerheid

Bij ons staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. Om ervoor te zorgen dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw dakkapel, bieden wij een uitgebreide garantie. Voor al onze dakkapellen verstrekken wij een royale garantie van maar liefst 15 jaar. U investeert niet alleen in een dakkapel, maar ook in gemoedsrust.

logos blok dakkapellen
Wij plaatsen in 1 dag dakkapellen
dakkapel van kunststof

Dakkapelvergunning Alkmaar

In Alkmaar hoeft u vaak geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Voor een dakkapel aan de voor- of zijkant kan een vergunning wel noodzakelijk zijn. Hebben uw buren echter al een dakkapel? Dan vergroot dit de kans aanzienlijk dat ook u toestemming krijgt voor uw vergunning.

Heeft u hulp nodig bij de aanvraag van een vergunning, dan helpen wij u graag. Wij kunnen tenslotte de hele verbouwing voor u verzorgen.

Samen met de buren een dakkapel

Op zoek naar een voordelige dakkapel in Alkmaar? Overweeg dan om samen met de buren een dakkapel te plaatsen. Dit kan niet alleen een flinke besparing opleveren voor beide partijen, maar zorgt ook voor een uniforme uitstraling van de woningen. Bovendien kan het gezamenlijk aanvragen van vergunningen en het coördineren van de bouwwerkzaamheden het proces soepeler laten verlopen.

Veel extra zekerheid door de 15 jaar garantie

7 voordelen van een Prefab Dakkapel van Kunststof

Een dakkapel kan een geweldige toevoeging zijn aan uw woning in Alkmaar, zowel qua functionaliteit als esthetiek. Als u overweegt om een dakkapel te plaatsen, zijn er verschillende redenen om te kiezen voor een prefab model van kunststof:

 1. Snelheid van plaatsing: Prefab dakkapellen worden vooraf in de fabriek gemaakt, wat betekent dat ze snel en efficiënt op uw woning kunnen worden geplaatst. Dit minimaliseert de overlast en bouwtijd aan uw huis.

 2. Duurzaamheid: Kunststof is een uiterst duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen. Dit betekent minder onderhoud en een langere levensduur van uw dakkapel.

 3. Onderhoudsarm: Een van de grootste voordelen van kunststof is dat het vrijwel onderhoudsvrij is. U hoeft het niet opnieuw te schilderen of te behandelen zoals bij houten dakkapellen. Een eenvoudige reiniging is voldoende om het er als nieuw uit te laten zien.

 4. Energie-efficiëntie: Kunststof biedt uitstekende isolerende eigenschappen, wat kan bijdragen aan een betere energie-efficiëntie van uw huis en kan leiden tot lagere stookkosten.

 5. Modern uiterlijk: Een kunststof dakkapel heeft een strakke en moderne uitstraling, wat kan bijdragen aan de esthetische waarde van uw woning.

 6. Kostenbesparend: Over de lange termijn kan een kunststof dakkapel kostenbesparend zijn, dankzij de duurzaamheid en het minimale onderhoud dat nodig is.

 7. Milieuvriendelijk: De productie en recycling van kunststof dakkapellen zijn vaak minder belastend voor het milieu dan andere materialen.

Kortom, een prefab dakkapel van kunststof biedt een combinatie van snelheid, duurzaamheid, esthetiek en kostenefficiëntie die moeilijk te overtreffen is.

Luxe Opties Voor Uw Comfort

Bij Blok Dakkapellen streven we ernaar om niet alleen functionaliteit te bieden, maar ook optimaal comfort. Onze dakkapellen die wij in Alkmaar plaatsen zijn meer dan een eenvoudige uitbreiding van uw huis; ze zijn een upgrade in wooncomfort:

 • Geïntegreerde insectenhorren: Geniet van frisse lucht zonder ongewenste insecten in huis. Onze op maat gemaakte horren zijn naadloos geïntegreerd en eenvoudig te bedienen.

 • Diverse ventilatiemogelijkheden: Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij verschillende ventilatieopties aanbieden, zodat u altijd verzekerd bent van frisse lucht in uw woning.

 • Rooftop Airco’s: De zomers kunnen warm zijn, en een zolder kan dan snel oververhit raken. Met onze rooftop airco’s zorgt u voor een aangename temperatuur op uw zolder, zelfs tijdens de heetste dagen.

 • Kozijnindeling naar keuze: U bepaalt de indeling en het aantal vensters in uw dakkapel, zodat deze perfect aansluit op uw wensen en de stijl van uw woning.

 • Persoonlijke uitstraling: Kies uit een breed scala aan afwerkingen, kleuren en materialen om uw dakkapel een persoonlijk tintje te geven.

Of u nu gaat voor een minimalistische uitstraling of voor volledige luxe, bij Blok Dakkapellen is alles mogelijk.