Wilt u een dakkapel aanschaffen, dan bent u bij Blok dakkapellen aan het juiste adres! Naast de beste prijs, leveren wij ook hoogwaardige kwaliteit dakkapellen met 15 jaar garantie! Een dakkapel plaatsen kan in slechts 1 dag zodat overlast tot het minimum wordt beperkt. Onze vakkundige medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor de klus snel en vakkundig geklaard wordt.

Dakkapel prijzen

Een dakkapel aanschaffen kan bij Blok zeer voordelig. U kunt op onze site zelf berekenen hoeveel een dakkapel u kost. Gebruik hiervoor onze handige calculator! Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvraag indienen waarbij u specifieke wensen kenbaar maakt. Wij rekenen dan precies uit hoeveel het u gaat kosten.

Langskomen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Laat een ervaren dakkapeladviseur gratis en vrijblijvend bij u langskomen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Plan hiervoor gratis een afspraak in via het afsprakenformulier. Hieruit volgt, indien u dit wenst, een vrijblijvende offerte zodat u zelf kunt bepalen of u met ons in zee gaat.

Aanschaffen gaat snel en eenvoudig

Het aanschaffen van een dakkapel kan snel en eenvoudig. Wanneer de wensen zijn besproken en u akkoord gaat met onze offerte, dan maken we een afspraak voor de levering. Het plaatsen gebeurt in slechts één dag. Ook aftimmeren is mogelijk net als het afvoeren van het afval. Denk hierbij aan dakpannen die overbodig zijn geworden.

Kunststof en hout

U kunt bij ons een kunststof dakkapel kopen, maar ook een van hout. Veel mensen kiezen voor kunststof omdat deze onderhoudsvriendelijk zijn, en niet om de 5 jaar opnieuw geschilderd hoeven te worden. Kunststof is in vele RAL kleuren beschikbaar. In ons offerte formulier ziet u de meest voorkomende kleuren. Toch nog een vraag? Stel deze dan gerust op onze website. Wij beantwoorden alle vragen zo snel als wij kunnen. Ook voor een persoonlijk advies kunt u bij ons prima terecht!

Voorbeelden bekijken

Via onze Instagram of ons fotoalbum op de site, kunt u een aantal voorbeelden bekijken van andere mensen die een dakkapel hebben aangeschaft bij ons. Een dakkapel aanschaffen is eenvoudig en snel geregeld bij Blok-dakkapellen.nl!