Dakkapellen voor bedrijven en projecten

Ook als bedrijf kunt u terecht bij Blok dakkapellen voor prefab dakkapellen of kozijnen zowel hout, kunststof en aluminium. Hout kunnen we ook in de door u gewenste ral kleuren aflakken. Onze dakkapellen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en het dak heeft een geïntegreerd watersysteem en als dakbedekking  gebruiken wij EPDM. Indien u kiest voor een trespa dakkapel word dit alles verlijmd zodat u geen schroeven ziet. Het dakkapel kunnen wij ook voorzien van rolluiken of screens volledig geïntegreerd waardoor deze niet meer zichtbaar is. Ook zijn onze dakkapellen voorzien van een Rc waarde van 3.5 en kan tot 5.0 geleverd worden indien gewenst. Kunststof kozijnen en of deuren leveren wij in diverse ral kleuren zowel vlak als verdiept profiel. Al onze dakkapellen worden standaard voorzien van een overstek van rondom 12 cm breder is ook zeker mogelijk. ook de boeidelen of u deze nu van keralit, redcedar, wbp multiplex, trespa of juist een aluminium geprofileerd boeideel wenst bij ons blok dakkapellen is alles mogelijk.

Prefab dakkapellen

op transport 4 stuks

Wij hanteren een strakke levertijd en vooral zeer aantrekkelijke tarieven op onze dakkapellen. Blok dakkapellen heeft een levertijd van 2 a 3 weken inclusief kozijnen, glas, rolluiken of screens. Spoed dakkapellen is bij ons ook bespreekbaar. Wij hebben de capaciteit 3 dakkapellen per dag te maken.Voor alle stijlen en wensen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer bedrijf informatie

Wij kunnen u helpen als bedrijf door voor realistische prijzen dakkapellen te leveren. Wij weten zeker dat u als bedrijf het voor dat geld bijna niet zelf kan doen.

Neem vandaag nog contact met ons op en informeer wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen of ontvang gelijk de prefab dakkapellen prijslijst.

 

 

Tag: Dakkapel bedrijf