Dakkapellen voor bedrijven en projecten

Ook als bedrijf kunt u terecht bij Blok dakkapellen voor prefab dakkapellen of kozijnen zowel hout, kunststof en aluminium. Hout kunnen we ook in de door u gewenste ral kleuren aflakken.


De dakkapellen die wij leveren hebben een geïntegreerd watersysteem en zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen. EPDM gebruiken wij als dakbedekking. Indien u kiest voor een trespa dakkapel word dit alles verlijmd zodat u geen schroeven ziet. Het dakkapel kunnen wij ook voorzien van rolluiken of screens volledig geïntegreerd waardoor deze niet meer zichtbaar is. 

Ook zijn onze dakkapellen voorzien van een Rc waarde van 3.5 en kan tot 6.0 geleverd worden indien gewenst. Kunststof kozijnen en of deuren kunnen wij in verschillende RAL kleuren leveren met zowel een vlak als verdiept profiel. Standaard worden al onze dakkapellen voorzien van een 12 cm overstek rondom. Breder is ook zeker mogelijk. Ook de boeidelen of u deze nu van wbp multiplex, trespa, keralit, redcedar, of een geprofileerd boeideel van aluminium. Wat u ook wenst, bij Blok dakkapellen is alles mogelijk!

15 JAAR
GARANTIE
IN 1 DAG
GEPLAATST
REVIEW SCORE
VAN 9.2/10
Prefab dakkapellen

Wij hanteren een strakke levertijd en vooral zeer aantrekkelijke tarieven op onze dakkapellen. Blok dakkapellen heeft een levertijd van 2 à 3 weken waarbij de kozijnen, het glas, de rolluiken, of de screens zijn inbegrepen. Spoed dakkapellen is bij ons ook bespreekbaar. Wij hebben de capaciteit 3 dakkapellen per dag te maken.Voor alle stijlen en wensen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer bedrijf informatie

Wij kunnen u helpen als bedrijf door voor realistische prijzen dakkapellen te leveren. Wij weten zeker dat u als bedrijf het voor dat geld bijna niet zelf kan doen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u op verzoek de prefab dakkapellen prijslijst doen toekomen.

Wilt u snel en gemakkelijk een richtprijs weten voor een dakkapel inclusief montage? Kijk dan op onze dakkapel reken module.