Dakkapel actie bij Blok dakkapellen

Iedere maand bedenken wij van Blok dakkapellen voor onze klanten een passende dakkapel actie. Nu deze maand hebben wij onze dakkapel boomstamtafel actie . U ontvangt de gehele maand op al onze kunststof dakkapellen € 300,00 korting op onze dakkapel prijzen of uw ontvangt een boomstamtafel naar keuze. Dus bent u op zoek of van plan een dakkapel te laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte bij ons aan en zie hoeveel dakkapel korting u ontvangt en dus het belangrijkste u kunt besparen. Tevens hanteert Blok dakkapellen de laagste prijs garantie. Heeft u dus al een dakkapel offerte dan bieden wij u een scherpere dakkapel prijs aan.

Dus stop met zoeken en vraag gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte aan.

* Bij gebruik van deze actie vervalt de gratis vergunning aanvraag.
* Actie is geldig op al onze kunststof dakkapellen.

Vraag gratis een dakkapel offerte aan

Dakkapel actie bij Blok dakkapellenNu de gehele maand bij aanschaf van een dakkapel een boomstam salontafel kado T.W.V € 345,00. Deze tafels zijn duurzaam en worden met de hand vervaardigd. De tafels zijn van massief hout bestaan uit 1 stuk en zijn 8 cm dik. De salontafel is maximaal 150 cm lang en circa 80 cm breed. Als onderstel heeft u de keuze uit een X of een U. Uiteraard mag u, uw tafelblad zelf uitzoeken op de werkplaats. Indien u liever een eettafel wilt zoals op foto 1 is afgebeeld kan dat uiteraard ook en zal de waarde van de salontafel in mindering worden gebracht op uw eettafel.

Voor de klanten die geen gebruik van dakkapellen actie willen maken zal er € 300,00 in mindering worden gebracht op uw dakkapel offerte.

Vraag gratis een dakkapel offerte aan
Maak direct een vrijblijvende afspraak

Dakkapel acties

Heeft u ook een zolder die u nu alleen als opslag gebruikt of heeft u een kleine slaapkamer die u niet kunt gebruiken zoals u wenst? Zonde! Want juist deze vaak verloren ruimtes kunnen door middel van een relatief simpele oplossing zoals een dakkapel worden omgetoverd tot zeer ruime, lichte en vooral comfortabele leefruimtes.

Dus is het bij u ook tijd voor een frisse verandering in huis of heeft u de ruimte hard nodig, neem dan nu een dakkapel en profiteer dan nu ook van onze speciale dakkapel actie, zodat u nog voordeliger uit bent met de aanschaf van uw dakkapel. Laat een specialist van Blok dakkapellen geheel vrijblijvend de situatie en mogelijkheden voor een dakkapel bij u bekijken en met u bespreken. Heeft u interesse of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn vraag dan vandaag nog een offerte voor uw dakkapel aan.

Vraag gratis een dakkapel offerte aan
Maak direct een vrijblijvende afspraak

Kika steunt de kinderen in strijd tegen kanker

Als je op een dag als ouder te horen krijgt dat je kind kanker heeft zakt de grond onder je voeten vandaan en kom je terecht in een achtbaan. Zoveel vragen en intens verdriet!

Dan begint het gevecht tegen een vaak weergaloze ziekte. Als je dat van dichtbij meegemaakt hebt en ziet hoe ongelofelijk veel vechtlust en overlevingsdrang kinderen hebben, dan besef je pas hoe belangrijk een stichting zoals KIKA is. Deze stichting is dan ook afhankelijk van donaties zodat zij verdere research en onderzoeken kunnen doen. Samen met u donatie kunnen we KIKA helpen om een stap dichterbij genezing te komen.

KIKA steunt de kinderen en ouders in hun gevecht tegen kanker. Met uw donatie steunt u KIKA. Blok dakkapellen steunt KIKA en hiermee ook de ouders en kinderen.

Wij hopen dat u samen met ons het gevecht aan gaan tegen kanker en een stap dichterbij genezing komen dankzij uw en onze donatie zodat KIKA door kan gaan met hun onderzoeken.

Blok dakkapellen doneert van ieder akkoord op een dakkapel € 50,00 op giro 8118