Dakkapel actie bij Blok dakkapellen nu de gehele maand

Iedere maand bedenken wij van Blok dakkapellen voor onze klanten een passende dakkapel actie. Deze maand hebben wij onze dakkapel actie welke bestaat uit: u ontvangt de gehele maand op al onze dakkapellen een korting van €150,00 korting.Dus bent u op zoek of van plan een dakkapel te laten plaatsen? Vraag dan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte bij ons aan en zie hoeveel dakkapel korting u ontvangt en dus het belangrijkste u kunt besparen. Tevens hanteert Blok dakkapellen de laagste prijs garantie. Heeft u dus al een dakkapel offerte dan bieden wij u een scherpere dakkapel prijs aan.

Dus stop met zoeken en vraag gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte aan.
* Actie is geldig op al onze kunststof dakkapellen.

Bereken hier in 1 minuut uw dakkapel

Dakkapel actie bij Blok dakkapellenNu de gehele maand bij aanschaf van een dakkapel een korting van €150,00 op uw dakkapel offerte. Dus bent u van plan een dakkapel te laten plaatsen bekijk vandaag dan nog hoeveel u kunt besparen.

Stel hier uw dakkapel samen en ontvang in 1 minuut uw prijs
Maak direct een vrijblijvende afspraak

Dakkapel acties

Heeft u ook een zolder die u nu alleen als opslag gebruikt of heeft u een kleine slaapkamer die u niet kunt gebruiken zoals u wenst? Zonde! Want juist deze vaak verloren ruimtes kunnen door middel van een relatief simpele oplossing zoals een dakkapel worden omgetoverd tot zeer ruime, lichte en vooral comfortabele leefruimtes.

Dus is het bij u ook tijd voor een frisse verandering in huis of heeft u de ruimte hard nodig, neem dan nu een dakkapel en profiteer dan nu ook van onze speciale dakkapel actie, zodat u nog voordeliger uit bent met de aanschaf van uw dakkapel. Laat een specialist van Blok dakkapellen geheel vrijblijvend de situatie en mogelijkheden voor een dakkapel bij u bekijken en met u bespreken. Heeft u interesse of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn vraag dan vandaag nog een offerte voor uw dakkapel aan.

Vraag gratis een dakkapel offerte aan
Maak direct een vrijblijvende afspraak

Kika steunt de kinderen in strijd tegen kanker

Als je op een dag als ouder te horen krijgt dat je kind kanker heeft zakt de grond onder je voeten vandaan en kom je terecht in een achtbaan. Zoveel vragen en intens verdriet!

Dan begint het gevecht tegen een vaak weergaloze ziekte. Als je dat van dichtbij meegemaakt hebt en ziet hoe ongelofelijk veel vechtlust en overlevingsdrang kinderen hebben, dan besef je pas hoe belangrijk een stichting zoals KIKA is. Deze stichting is dan ook afhankelijk van donaties zodat zij verdere research en onderzoeken kunnen doen. Samen met u donatie kunnen we KIKA helpen om een stap dichterbij genezing te komen.

KIKA steunt de kinderen en ouders in hun gevecht tegen kanker. Met uw donatie steunt u KIKA. Blok dakkapellen steunt KIKA en hiermee ook de ouders en kinderen.

Wij hopen dat u samen met ons het gevecht aan gaan tegen kanker en een stap dichterbij genezing komen dankzij uw en onze donatie zodat KIKA door kan gaan met hun onderzoeken.

Blok dakkapellen doneert van ieder akkoord op een dakkapel € 50,00 op giro 8118