Dakkapel actie bij BLOK-dakkapellen

Momenteel hebben wij geen dakkapel actie lopen.Bent u op zoek of van plan een dakkapel te laten plaatsen? Via onze website kunt u eenvoudig een dakkapel offerte aanvragen! Wij kunnen het voor u uitrekenen op basis van de ingevulde gegevens, maar zelf uitrekenen kan ook! Wij hebben namelijk een dakkapelcalculator waarmee dit in enkele minuten mogelijk is. U ziet meteen hoeveel dakkapel korting u ontvangt en dus het belangrijkste u kunt besparen. Tevens hanteert Blok dakkapellen de laagste prijs garantie. Heeft u dus al een dakkapel offerte dan bieden wij u een scherpere dakkapel prijs aan.

Dus stop met zoeken en vraag gratis en geheel vrijblijvend een dakkapel offerte aan.
* Van toepassing op de kunststof dakkapellen.

Dakkapel acties en kortingen

Heeft u ook een zolder die u nu alleen als opslag gebruikt of heeft u een kleine slaapkamer die u niet kunt gebruiken zoals u wenst? Zonde! Want juist deze vaak verloren ruimtes kunnen door middel van een relatief simpele oplossing zoals een dakkapel worden omgetoverd tot zeer ruime, lichte en vooral comfortabele leefruimtes.

Dus is het bij u ook tijd voor een frisse verandering in huis of heeft u de ruimte hard nodig, neem dan nu een dakkapel en profiteer dan nu ook van onze speciale dakkapel actie, zodat u nog voordeliger uit bent met de aanschaf van uw dakkapel. Laat een specialist van Blok dakkapellen geheel vrijblijvend de situatie en mogelijkheden voor een dakkapel bij u bekijken en met u bespreken. Heeft u interesse of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn vraag dan vandaag nog een offerte voor een dakkapel aan.

Blok dakkapellen Kika actie

Samen steunen wij KIKA

Wanneer je als ouder hoort dat je kind kanker heeft dan lijkt niets meer belangrijk te zijn en word je geconfronteerd met intens verdriet! Je voelt je machteloos en de grond onder je voeten zakt weg.

Gelukkig is er Kika die bij deze vreselijke ziekte een steuntje in de rug geeft en zich inzet voor onderzoek. Deze stichting is dan ook afhankelijk van donaties zodat zij verdere research en onderzoeken kunnen doen. Samen met uw donatie kunnen we KIKA helpen om een stap dichterbij genezing te komen.

KIKA steunt de kinderen en ouders in hun gevecht tegen kanker. Met uw donatie steunt u KIKA. Blok dakkapellen steunt KIKA en hiermee ook de ouders en kinderen.

Wij hopen dat u samen met ons het gevecht aan gaat tegen kanker en een stap dichterbij genezing komen dankzij uw en onze donatie zodat KIKA door kan gaan met hun onderzoeken.

Blok dakkapellen doneert van ieder akkoord op een dakkapel € 50,00 op giro 8118